Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Όλα έτοιμα για το πιο νόστιμο Φεστιβάλ

Εγκαίνια σήμερα στις 8 το βράδυ  για το πιο νόστιμο Φεστιβάλ, που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13  Nοεμβρίου 2016. 
Οι σεφ βρίσκονται στις θέσεις τους και οι μυρωδιές και οι γεύσεις θα

Ρεσιτάλ Πιάνου του Χρήστου Λενούτσου

Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στο Ρεσιτάλ Πιάνου του Καθηγητή του Ωδείου Χρήστου Λενούτσου με έργα J.Brahms, L.van Beethoven, D.Buxtehude, S.Prokofief που θα

Συνελήφθη 53χρονη για διακίνηση ναρκωτικών προς τον 30χρονο γιο της

Την Τετάρτη (09-11-2016) στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο υπηκόους Αλβανίας, μητέρα και γιό, ηλικίας 53 και 30 χρονών αντίστοιχα, για κατοχή, εισαγωγή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών κατά περίπτωση.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το

Ευχαριστήριο 3ου Γυμνασίου Φλώρινας

… Εκείνο τον καιρό, όπως σε κάθε δύσκολο καιρό, ήταν πολλοί αυτοί που βγήκαν από το πετσί τους. Άνθρωποι που δεν τους έπιανε το μάτι σου έπαιρναν το δρόμο για το βουνό με ένα τουφέκι στο χέρι…
Το 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ είχε την τιμή να το επισκεφθεί ένας τέτοιος άνθρωπος, ένας έφηβος 97 χρονών…

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 στη 1.30μ.μ.στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: