Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Οι δώδεκα (12) κρατικοδίαιτοι του Κυριάκου

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης
Έδωσα μεγάλη προσοχή στα τυπικά προσόντα των δώδεκα (12) συμβούλων που ανακοινώθηκαν τελευταία από τον Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι πράγματι εντυπωσιακή η μόρφωσή τους, με σπουδές υψηλού επιπέδου και προϋπηρεσίες απλησίαστες! Όνομα και πράμα τεχνοκράτες που λένε! Σ’ αυτούς ανέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής

Οκτώβρης: μήνας μαστού στο Αμύνταιο

Ο μήνας Οκτώβρης είναι παγκόσμια αφιερωμένος στην υγεία του μαστού και συνοδεύεται από πλήθος εκδηλώσεων , με σκοπό την αφύπνιση των γυναικών για τη σπουδαιότητα της πρόληψης. Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων  «Μαζί για τη Ζωή» συμμετέχει ενεργά στις παρακάτω συμβολικές δράσεις τη Δευτέρα  30 Οκτωβρίου 2017:

Εγκαίνια παιδικών σταθμών Αμυνταίου

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ιωαννίδου Ελένη, οι Προϊστάμενες και το προσωπικό του 1ου και 2ου Παιδικού Σταθμού AMYNTAIOY σας προσκαλούν στα Εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν την :

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 30  έως 05 Νοεμβρίου του έτους 2017 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα: