Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τους βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας

Στα πλαίσια της ενημέρωσης για το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας

Το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας και στη Φλώρινα

Το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί στις 2 - 4 Απριλίου 2015  και στην Φλώρινα 
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής να συμμετέχουν στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που θα διεξαχθεί στην

Ανακοίνωση Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου

Την Τετάρτη στις 04-03-2015, εκδικάζεται στη Φλώρινα,υπόθεση δηλητηρίασης ενός σκύλου. Τον κατηγορούμενο είδε αστυνομικός στο Αμύνταιο, τον Ιανουάριο του 2013, να ρίχνει δολώματα, τα οποία όπως αποδείχθηκε περιείχαν δηλητήριο, και είδε και το σκύλο που τα έφαγε να πεθαίνει. 
Δυστυχώς, ο κατηγορούμενος συνελήφθη

Τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας νομού Φλώρινας καλεί τα μέλη του συλλόγου σε τακτική γενική συνέλευση με τα εξής θέματα:

Καμιά ανοχή στη νέα συμφωνία κυβέρνησης και ΕΕ για επέκταση του μνημονίου

Άμεση κατάργηση μνημονίων - εφαρμοστικών νόμων.
Ανάκτηση των απωλειών.
Ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους.
Διαδηλώνουμε ενάντια στη νέα συμφωνία Κυβέρνησης – ΕΕ

Χάλκινο μετάλλιο για την Εξάρχου στο διπλό – Σταμάτησε στον προημιτελικό στο ατομικό

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Φιλαρέτη Εξάρχου στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γυναικών, στο αγώνισμα του διπλού, έχοντας ως συμπαίκτρια τη Μαρία Χριστοφοράκη του Ολυμπιακού. Οι δύο αθλήτριες στον ημιτελικό

Στο Εθνικό Κλιμάκιο Παμπαίδων οι αδερφοί Ελευθεριάδη του Αμύντα Αμυνταίου

Οι παίκτες του Αμύντα, Γιώργος (πλει-μεικερ) και Χρυσοβαλάντης (Εξτρέμ) Ελευθεριάδης, κλήθηκαν στο Εθνικό Κλιμάκιο Παμπαίδων, το οποίο θα συμμετάσχει με 16μελή αποστολή στο 3ο Διεθνές τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».
Η διοργάνωση αφορά την κατηγορία Παμπαίδων και θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το διάστημα 3-8 Απριλίου 2015, με την συμμετοχή 18 ομάδων, υπό την αιγίδα της ΟΧΕ και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βέροιας και τον Φίλιππο Βέροιας.

Μήνυμα του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Κάτανα για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας

H 1η Μαρτίου με πρωτοβουλία του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Άμυνας - Προστασίας, καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας. 
Η αστικοποίηση του ζωτικού χώρου, η αύξηση χρήσης και εξέλιξης της τεχνολογίας και οι συνέπειες της ανθρώπινης παρέμβασης και διατάραξης της φυσικής ισορροπίας, μας έχουν κάνει παγκοσμίως μάρτυρες μεγάλων καταστροφών στις οποίες η

Οι Συνθήκες της ΕΕ, οι τυφλές ελπίδες και η μόνη διέξοδος



Η στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στις διαπραγματεύσεις με βάση τη «δανειακή σύμβαση» και το μνημόνιο είναι αποκαλυπτική. Προσφέρεται για συμπεράσματα, αφού αξιοποιείται ήδη από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που δηλώνουν ότι η κυβέρνηση κλέβει τη δική τους πολιτική.

Πήλινοι κέραμοι ατάκτως σκορπισμένοι

Η Ευρωζώνη περνά μέρες αστάθειας, ο κίνδυνος μετάδοσης φαινομενικά έρχεται από την χώρα μας, αν και είναι δύσκολο να προβλέψουμε το μέγεθος του κινδύνου σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο ότι η αστάθεια του οικονομικοπολιτικού κλίματος μας, των τελευταίων τουλάχιστον πέντε ετών επηρέασε αρνητικά την ομαλή εξέλιξη των λαών της Ευρώπης.
Ο πανικός της οικονομικής κρίσης της χώρας μας, μετά από ένα «διάλειμμα» έχει επανέλθει έντεχνα από ξένα πολιτικά και οικονομικά

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015 στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει σε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: