Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η επιστολή παραίτησης του Γ.Λιάνη


"Mε λύπη, ομολογουμένως με πάρα πολύ λύπη, πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από την κοινοβουλευτική μας ομάδα παραμένοντας βουλευτής Φλώρινας. 
Είναι κυρίως θέμα συνείδησης

Παραιτήθηκε από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ ο Γ.Λιάνης


Με 4σέλιδη επιστολή του στον πρωθυπουργό, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης,

Λεφτά είχαμε!

«Περισσότερο Αίμα - Περισσότερη Ζωή»


«Περισσότερο Αίμα - Περισσότερη Ζωή». Αυτό είναι το σύνθημα του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη και έχει στόχο να δείξει την επείγουσα ανάγκη να γίνουν και άλλοι άνθρωποι στον κόσμο «σωτήρες ζωής» με την ένταξη τους στους εθελοντές αιμοδότες, αλλά και να μεταδώσει την ιδέα στις νεότερες γενεές 

Βραβείο ποιότητας στον Πρεσπιώτη «Πελεκάνο»


Για τη δημιουργική του προσφορά στον κλάδο των τροφίμων τιμήθηκε με το βραβείο  ποιότητας 2011 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εθνικού Δρυμού Πρεσπών «Ο Πελεκάνος», από το ένθετο περιοδικό "Γαστρονόμος" της εφημερίδας "Καθημερινή".
Το ότι ένας αγροτικός συνεταιρισμός μπορεί να λειτουργεί με όρους ιδιωτικής επιχείρησης ήταν μέχρι πρότινος απίστευτο.

Πανεργατική απεργία ΑΥΡΙΟ


Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας καλεί όλα τα Σωματεία μέλη του,  όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους σε ακόμη έναν αγώνα διεκδίκησης της ίδιας μας της ζωής και της αξιοπρέπειας, σε έναν αγώνα διατήρησης των δικαιωμάτων μας.

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας


Η Διεύθυνση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για φοίτηση στο επόμενο σχολικό έτος 2011 - 2012 θα γίνονται δεκτές μέχρι 30 Ιουνίου. 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Τρίτη, 14 Ιουνίου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

Νέος νόμος-πλαίσιο σε ΑΕΙ-ΤΕΙ


Συγχώνευση ΑΕΙ και ΤΕΙ και μείωση του συνολικού αριθμού τους κατά 30% ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος. Από το Σεπτέμβριο κλείνουν τουλάχιστον δέκα ιδρύματα από τα συνολικά 40 της χώρας. Συντριπτικές αλλαγές έρχονται και στη διοίκηση, στη λειτουργία και τη χρηματοδότηση των πανεπιστημίων που θα παραμείνουν. Ο νέος νόμος-πλαίσιο έρχεται στη Βουλή στις 20 Ιουλίου.

Εκδήλωση για Νέους Αγρότες στο Αμύνταιο


Την Τρίτη, 14 Ιουνίου, στις 7μ.μ., στην αίθουσα της Ε.Α.Σ. Αμυνταίου (Γυμναστηρίου 7, Αμύνταιο) η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών

Έκλεισε ο παιδικός σταθμός στο Ξινό Νερό…


Ποντίκια έκαναν την εμφάνιση τους στον παιδικό σταθμό του Ξινού Νερού