Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Απροθυμία στο ΠΑΣΟΚ της Φλώρινας


Αρνήσεις και απροθυμία συναντά το ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα προκειμένου να στελεχώσει το κομματικό ψηφοδέλτιο των επικείμενων εθνικών εκλογών. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, 

οι μοναδικοί που κατέθεσαν αίτηση υποψηφιότητας είναι η Σοφία Ηλιάδου-Τάχου και ο Νίκος Σαμαράς.

28 σχόλια:

  1. Mήπως είχατε και σεις παράβολο 300 € όπως η ΝΔ;
    Δύσκολες εποχές, ο κόσμος πληρώνει ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ που να βρει λεφτά για το παράβολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ψηφο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δύο είναι πρόσωπα καταξιωμένα στο χώρο τους. Απορώ και λυπάμαι για την απόφασή τους να καταστρέψουν το όνομα και τη φήμη τους, συντασσόμενοι με τους καταστροφείς της Ελλάδος. Κρίμα.
    Με μια λέξη: "ΤΡΑΤΖΙΚ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τι μούτρα να βγούν υποψήφιοι βρε τσομπάνε ? Τον νυν ανεξάρτητο κ.Λιάνη ποτέ δέν τον ψήφισα αλλα τον παραδέχθηκα όταν είπε το σοφό...ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ( Η θηλυ ) ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ. επαληθεύεται εις το έπακρον σήμερα που καταρέυει ο μύθος του προβατοστάσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα! Πραγματικά κρίμα κυρίως για την Κα Τάχου!
    Με ποιες υποσχέσεις,με ποιές προγραμματικές δηλώσεις,πως θα ζητήσει στήριξη γι'αυτούς που πρόδωσαν την χώρα.
    Ντροπή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως πρέπει να δούμε πίσω από τις κουρτίνες;

    Ο Σαμαράς είναι υποψήφιος υποστηριζόμενος από την ομάδα Λιάνη οι οποίοι τον θέλουν να είναι ο επόμενος Βουλευτής για να συνεχίσουν να έχουν τα πόδια τους στην βάρκα της εξουσίας.

    Η Τάχου ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Ασπρίδη άρα προωθείται από την ίδια ομάδα Λιάνη. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι η Τάχου μέχρι πρότινος ήταν ΝΔ και μάλιστα οργανωμένη με θέση στην οργάνωση αν δεν κάνω λάθος.

    Επειδή όμως η ομάδα Λιάνη έχει ήδη υποσχεθεί πολλά στον Σαμαρά και δεν μπορεί να τον ρίξει βάζει την Τάχου ως υποψηφιότητα "συμπληρώματος" με σκοπό να σπάσει τις ψήφους των υπολοίπων υποψηφίων που μπορεί να απειλούν τον Σαμαρά (κυρίως της Μούσιου).

    Έτσι πάντα έκαναν οι Λιανικοί (ψηφοδέλτιο οπερέτα) έτσι θα κάνουν και τώρα που ο Βενιζέλος είναι στα πράγματα.

    Μόνο που τελικά η νίκη θα είναι πύρρειος γιατί κανένας δεν θα είναι αντίπαλος. Που είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι οεο?

    Βρε βάρδα μη βγάλει δυο βουλευτές η ΝΔ στον νομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοφία, γιατρέ, γιατί την κάνετε αυτή τη ζημιά στον εαυτό σας; Γιατί κουρελιάζετε την αξιοπρέπειά σας; Συνειδητοποιήσατε τι πάτε να κάνετε; Δεν έχετε ανάγκη κανένα. Έχετε τις καριέρες σας. Τι σας λείπει; Έτσι κι αλλιώς έδρα ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα δεν βγαίνει. Τι θα καταφέρετε; Τι θα λένε οι άνθρωποι για εσάς; Ότι την ώρα που ο προδότες αποκαλύφθηκαν και όλοι κοίταγαν να σώσουν το τομάρι τους το πουλημένο παίρνοντας αποστάσεις, εσείς πήγατε και πουληθήκατε σε αυτούς τους προδότες. Γιατί;
    Ασχοληθήτε με το έργο σας και την προσφορά σας στην κοινωνία, και αφήστε τη βρώμικη δουλειά για την Μούσιου και τον Σουμπάση, και τα υπόλοιπα πράσινα ανθρωπάκια. Μη πέφτετε στην παγίδα που σας στήσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο παλιός υβριστης και νυν φιλιππινεζα του σαπιου συστηματος ΠΑΣΟΚ - Λιανη καλείται να εκπροσωπήσει το Νομό στην πιο δυσκολη φαση του. Ε, ρε Κουβέλης που σας χρειάζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μούσιου;
    Σουμπάσης;

    laaaaaaast year

    καμιά άλλη αξιοπρεπή υποψηφιότητα;

    laaaaaaaast year


    Να δούμε ποιός θα φάει τα γιαούρτια τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΦΟΥΛΑ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ GPS ΓΙ ΑΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ.
      ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!

      Διαγραφή
  10. ΣΗΚΩ ΛΙΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ (ΜΕΤ)ΑΛΛΑΓΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευκαιράι να τελειώνουμε με το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον τοπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις, δύο ξεπετάγονται. Τώρα πάντως είναι καλή ευκαιρία με τέτοιο ψηφοδέλτιο. Ή τώρα ή ποτέ.

      Διαγραφή
  12. Απροθυμία δεν το λές αυτό ρε φίλε....
    Όπου φύγει - φύγει οι υποψήφιοι. Η φάκα που έστησαν οι εκπρόσωποι της Ηγεσίας στη Φλώρινα (εν αγνοία μάλιστα του Μπένι) ήταν τόσο άκομψη που δεν έπεσε κανένας μέσα...

    Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που λέει και ο Σάκης. Είναι που είναι μικρό το ΠΑΣΟΚακι το μικραίνουν ακόμη πιο πολύ ....

    Αν πάρουν την έδρα θα είναι όλη δική τους, αν την χάσουν φίδι κολοβό που τους έφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tα πράγματα είνα απλά.

    Βουλευτής στο νομό θα βγεί αυτός στον οποίο θα δώσει το δαχτυλίδι ο Λιάνης. Με αρχηγό τον Μπένι ο Λιάνης ελέγχει ακόμα καλύτερα την κατάσταση.
    Στις εκλογές απλά θα επικυρώσετε την επιλογή Λιάνη.

    Ποιός να είναι αλήθεια ο εκλεκτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θέλει και ρώτημα ρε 9.17 ποιος είναι ο εκλεκτός;
    Το πειθήνιο γατάκι της πολιτικής που περίμενε υπομονετικά τη σειρά του από το 2000. Όχι σαν κάτι άλλα κ*&^%παιδα που τόλμησαν επανειλημμένα να σταθούν απέναντι στο σύστημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό προστάζει το σύστημα γενικότερα υπομονή και υπακοή.
    Μπορεί η ανταμοιβή να αργεί αλλά θα έρθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενα λεπτό όμως καλά παιδιά των κομμάτων που φάγαμε στη μάπα τόσα χρόνια...έχει τώρα πιά κι άλλες επιλογές διαμαρτυρίας, κι όχι κατ ανάγκη ακραίες.
    Η Βουλή θα γίνει ελλάς ελλήνων χριστιανών, καθολικώς διαμαρτυρομένων βουλευτών,που ενώ θα έχουν το όνομα ..καμμένων , στην ουσία θα έχουν κάψει τη δυνατότητα της κάθε τροϊκας και της...πέτκας, τοπικής ή κεντρικής να προαποφασίζει για τους πολλούς, χωρίς τους πολλούς.
    Στο χέρι μας είναι, χαμογελάτε στους πολιτικούς, κι όταν έρθει η ώρα μικρό κόμμα και..τριανταφυλλένιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΩς ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΝΔ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΝΔ ΤΙ ΛΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τον κύριο 2 Απριλ 2012 11:36 πμ.

    Όποιος κι αν είστε κύριε, είστε ένας υποκριτής και ψευδεπίγραφος εγωιστής!!!!!!!! Δίνετε κακή συμβουλή στον κύριο Σαμαρά Νικόλαο και στην κυρία Ηλιάδου!!!!!!!, διότι η έδρα της Φλώρινας για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν χάνεται!!! Θα εκλεγεί πολύ πιθανόν ο κύριος Σαμαράς, αλλά δεν είστε σε θέση κύριε/α να σεβαστείτε την υψηλή προσπάθεια για το ΠΑΡΟΝ της κυρίας Ηλιάδου στο τοπικό πολιτικοοικονομικό γίγνεσθαι του τόπου μας! Αντί να παροτρύνετε ανθρώπους συμπολίτες μας αυτού του επιπέδου, του ήθους , της πνευματικής επάρκειας κτλ, να ασχολούνται με τα κοινά, τους αποθαρρύνετε
    ! Πρέπει ο τόπος μας να σας αποβάλλει από τις τάξεις του!!
    Δεν είστε καλός συμπολίτης μας! Ποιός θα θέλατε να ασχοληθεί με τα κοινά; Αυτοί που τους λείπει το ήθος, η παιδεία, η γνώση, οι φαύλοι, οι ανεπαρκείς , οι ανέντιμοι, αυτών που απουσιάζει από την ψυχή τους και από τον εγκέφαλό τους η φαιά δραστική ουσία!
    Κύριε είστε λάθος!!!
    Ας πάνε σε οποιοδήποτε κόμμα θέλουν τέτοιοι συμπολίτες μας! Εγώ τουλάχιστον είμαι από αυτούς που παρότρυνα τον γιατρό να είναι υποψήφιος και μάλιστα με το ΠΑΣΟΚ, αλλά να είστε σίγουρος ότι με οποιοδήποτε κόμμα κι αν κατέβαινε θα τον στήριζα ολόψυχα !
    Δεν είναι δυνατόν να εκφράζεστε έτσι για τους πολιτικούς μας ! Όχι κύριε ΔΕΝ είναι προδότες! Ποιος είστε εσείς κύριε , με τι γνώσεις με ποιο δικαίωμα γίνεστε αυτόκλητοε δικαστής; ΕΧΕΤΕ αυτό το ύψιστο δικαίωμα να τους κρίνετε! Ποιος σας το παραχώρησε! Πως κρίνετε ότι ο κύριος Σουμπάσης και κυρία Μούσιου θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά! Είστε εσείς ικανός να κρίνετε ποια δουλειά είναι βρώμικη! Μάλλον δεν μπορείτε! Αν είχατε αυτή την ικανότητα τις γνώσεις και την ψυχική δύναμη δεν θα κρυβόσασταν πίσω από την ανωνυμία!!!!
    Αντί να τους ψυχώσετε , του αποκαρδιώνετε! Γιατί τόσο μίσος για την πολιτική! Η πολιτική είναι καθαρή, δεν είναι βρώμικη! Μόνο όταν άνθρωποι ανεπαρκείς και μειωμένης αντίληψης κληθούν να την υπηρετήσουν, τότε γίνονται εγκλήματα!!!
    Αν υποθέσουμε ότι ο γιατρός σήμερα με την παρουσία του στα νοσοκομείο σώζει χίλιους ασθενείς, προσφέρει υπηρεσίες σε χίλιους ασθενείς, τότε αν είναι βουλευτή ή γιατί όχι υπουργός, τότε μπορεί να υπηρετήσει, να βοηθήσει πολλές χιλιάδες!!!!!!!!
    Εσείς είστε πουλημένος στο όποιο βρώμικο σύστημα εννοείτε, και όχι οι δύο αυτοί άνθρωποι που θέλουν και θέλουμε ‘όλοι εμείς να μπούνε στη βουλή, μήπως κι αλλάξει κάτι εκεί μέσα!

    Δίνετε λάθος συμβουλές στους δύο υποψήφιους ή πιο σωστά στους συμπολίτες μας που θέλουν να είναι υποψήφιοι και φυσικά κακή υπηρεσία στον τόπο μας, αποτρέποντας τους από τη πολύ σπουδαία απόφαση που πήραν!
    Δεν είναι παγίδα το να είναι κανεις υποψήφιος στις εθνικές εκλογές και ακόμα περισσότερο να είναι βουλευτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό τώρα ήταν χαριστική βολή!

      μας έστειλες άνθρωπέ μου...

      Έγραψες και πολλα...

      Με τέτοια μυαλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θα εκλέγουμε τους ανεπαρκείς, τα λαμόγια, τους ρουσφετολόγους και θα ψάχνουμε με τον μεγενθυτικό φακό την Ελλαδίτσα μας στον παγκόσμιο χάρτη.

      Καλή ψήφο σύντροφε!

      ΥΓ απλά να απομονώσω:

      Δεν είναι δυνατόν να εκφράζεστε έτσι για τους πολιτικούς μας ! Όχι κύριε ΔΕΝ είναι προδότες! (α στο καλό κι εμείς νομίζαμε ότι αυτοί φταίνε για την κατάντια μας)

      Γιατί τόσο μίσος για την πολιτική! Η πολιτική είναι καθαρή, δεν είναι βρώμικη! (α στο καλό...τώρα που το λες...βρήκα ένα καθαρό πολιτικό...τον Περικλη..του 5ου αιώνα π.χ.)

      Αν υποθέσουμε ότι ο γιατρός σήμερα με την παρουσία του στα νοσοκομείο σώζει χίλιους ασθενείς, προσφέρει υπηρεσίες σε χίλιους ασθενείς, τότε αν είναι βουλευτή ή γιατί όχι υπουργός, τότε μπορεί να υπηρετήσει, να βοηθήσει πολλές χιλιάδες!!!!!!!! (α στο καλό...είχα ξεχάσει τους κανόνες της απλής λογικής...πόσο δίκιο έχεις...)

      Διαγραφή
    2. Ρε συ 11.06, είναι προφανές ότι ο τύπος είναι χιουμορίστας, δεν τα λέει σοβαρά, απλά τρολάρει....
      ιδίως με τους ασθενείς που σώζει είναι τρολάρισμα για μήνυση από τον Σαμαρά χαχαχα!!!

      Διαγραφή
    3. ναι ρε συ δίκιο έχεις..ειδικά στο σημείο που λέει ότι έσωσε χίλιους και άρα μπορεί να σώσει χιλιάδες...πως δεν το κατάλαβα γαμότι μου

      γράψε μας κι αλλα φίλε μου!! είσαι ωραίος

      Διαγραφή
  19. θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούγαμε τις απόψεις των υποψηφίων για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Εχουν άποψη ή υιοθετούν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ;
    Τι άποψη έχουν για
    -Το μνημόνιο γνικότερα
    -Για τη δανειακή σύμβαση
    -Για τις μειώσεις μισθών
    -Για την ανεργία
    -Για το Χαράτσι
    -Για τους φόρους που έρχονται
    -Για τις περικοπές 12 δισ ευρώ την επόμενη διετία

    Και μετά να μας προτείνουν και λύσεις-προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ικανοί άνθρωποι είναι δεν μπορεί αυτοί θα ξέρουν.
    Δεν έχω δει μια πολιτική παρέμβαση έστω υπό μορφή άρθρου για την πολιτική κατάσταση από τους εν λόγω υποψηφίους μια πολιτική παρέμβαση για τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουμε.
    Ουδεμία παρέμβαση για το τρένο, για τα στρατόπεδα, για την υποβάθμιση των ΤΕΙ, για την ανεργία, για το πετρέλαιο θέρμανσης, για τον κάθετο άξονα.
    Εξάλλου για ποιό λόγο να το κάνουν;
    Αφού ξέρουν ότι θα τους ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ

      ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

      ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ.

      ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ; ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ 1000 ΜΗΝΙΣΚΟΥΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

      Διαγραφή
  20. ΟΧΙ ψηφο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ποτεεε ξανα φτανει τα σκατα που φαγαμε..και αλλα???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή