Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ποδοσφαιρικά Νέα - Δ΄ Εθνική


Σταθερά στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου έμεινε η Νάουσα, που επικράτησε 3-0 του Ακρίτα Αχλάδας. Η Ακαδημία Πλαταμώνα παρέμεινε στο -2, καθώς νίκησε 1-0 τα Λευκάδια στην Ημαθία. Η Αλεξάνδρεια έμεινε στο 0-0 στα Γρεβενά απέναντι στον Πυρσό, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη 

του τίτλου. Η Κοζάνη επικράτησε 2-1 του Κάστορα, ενώ η Καστοριά επιβλήθηκε 1-0 του Εθνικού Βατερού. Η Αστραπή Μεσοποταμιάς έκανε βήμα παραμονής, καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 από τον Περδίκκα, ενώ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επικράτησε 2-1 των Γρεβενών Αεράτων.
Ακρίτας Αχλάδας-Νάουσα 0-3
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Νάουσα πέρασε νικηφόρα από την Αχλάδα, επικρατώντας 3-0 του Ακρίτα, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «γαλάζιοι» άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τον Περηφανόπουλο ο οποίος με σουτ πέτυχε 0-1, ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες. Στο 42’ ο Σ.Ντώνος δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Ακρίτα με δέκα παίκτες για όλο το δεύτερο ημίχρονο. Η Νάουσα διατήρησε την πρωτοβουλία και στην επανάληψη, καθώς στο 72’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ντίνος, αφήνοντας τον Ακρίτα με 9 παίχτες! Λίγο αργότερα ο Τασιώνας με ατομική προσπάθεια έγραψε το 0-2 και ο Καραλιόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

 Βαθμολογία

Πηγή: florinasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου