Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

... και Ερευνητικό Κέντρο η πρώην Νομαρχία!!

Λίγα λόγια για την ΑΝ.ΦΛΩ...

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων


Σήμερα Πέμπτη, 23 Ιουνίου στις 8 μ.μ., θα συνεδριάσει στην Τοπική Κοινότητα Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων.

Οι πλατείες των «κοινών τόπων»…


Βρισκόμαστε σε περίοδο μετάβασης από τη μνήμη και τον αναστοχασμό στην προσδοκία και την πρόβλεψη. Για να κατασκευάσουμε μια εικόνα του μέλλοντος πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά στο παρελθόν. Το μέλλον δεν είναι άγραφη σελίδα, ούτε ανοιχτό βιβλίο.

Οι Ανάργυροι "πηγαίνουν" στο Δήμο Εορδαίας?


Έκτος ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας το αίτημα των κατοίκων του τοπικού διαμερίσματος Αγ. Αναργύρων Φλώρινας για μετεγκατάσταση του οικισμού τους σε περιοχή του Δήμου Εορδαίας. 

Διαμαρτυρία των σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Φλώρινας

Σπουδαστές των τμημάτων του Τ.Ε.Ι. Φλώρινας συγκεντρώθηκαν χθες το μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο Φλώρινας, θέλοντας με αυτόν το συμβολικό τρόπο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για το μέλλον του Ιδρύματος. 

4ο μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ


Στα πλαίσια του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, πραγματοποιείται – την Παρασκευή 24/6/2011, στις 8:00 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας – το 4ο μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ, με κεντρικό σύνθημα «Επιλέγουμε το δρόμο της ανατροπής για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει». 

Εφ. "ΗΧΩ"



Ερώτηση στην Υπουργό Παιδείας για την υποβάθμιση ΑΕΙ-ΤΕΙ της Φλώρινας



Κυρία Υπουργέ,
όπως καταγγέλλεται από πολίτες της Φλώρινας, στην ακριτική αυτή πόλη υπήρχε γεωργική σχολή η οποία αναβαθμίστηκε σε Τ.Ε.Ι.(πρώην Κ.Α.Τ.Ε.Ε.). Με ενέργειες του Υπουργείου, μεθοδεύτηκε η κατάργηση του Τ.Ε.Ι αυτού.