Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

... και Ερευνητικό Κέντρο η πρώην Νομαρχία!!


Αποκλειστικά η Florine@ δημοσιεύει σήμερα (από τον επίσημο πίνακα του απολογισμού της Πρώην Νομαρχίας Φλώρινας) πόσο μας κόστισαν οι πειραματικές εργασίες και οι έρευνες μόνο για το 2010

και ΡΩΤΑΜΕ
  1.  Ποιοι απετέλεσαν την ερευνητική ομάδα που μελέτησε την αύξηση της αποδοτικότητας? Ποιος τους επέλεξε? Και τέλος σε ποια συμπεράσματα κατέληξε αυτή η ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ έρευνα?  
  2. Ποιες είναι οι πειραματικές εργασίες και γιατί αλήθεια δεν ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ?

5 σχόλια:

  1. Γιατί είναι ακατανόμαστες πράξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά αναρωτιώμαστε που πήγαν τα χρήματα της Ελλάδας!Αυτό στην Φλώρινα...φαντάζεστε τι γίνεται σε μεγαλύτερες πόλεις;Κάποιοι διαχειρίζονται τεράστεια ποσά,αποκτούν θέσεις,αξιώματα, χρήματα....με τι άραγε προσόντα;Και την πληρώνει ο καημένος ο κοσμάκης...Ας αρχίσει ο εισαγγελέας από την Φλλώρινα και ας συνεχίσουν άλλοι εισαγγελείς σε άλλες πόλεις!Βαρεθήκαμε!Σιχαθήκαμε!Αηδιάσαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πώς και "δέν πρόκαναν να ανοίξουν κανα νάιτ κλάμπ στο ισόγειο να την βγάζουμε κι εμείς οι μεθυσμένοι τυφλοί πολίτες" ? με τόση μαρμίτα που σκορπιόνταν ο εισαγγελέας Φλώρινας δέν διαβάζει με τα όσα βγαίνουν στο...φως των μπλόξ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποψιάζομαι πως η πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας ήταν ΜΚΟ. Επίσης, να δούμε λιγάκι και το ζήτημα της "παραγωγής πολιτισμού" στο οποίο πρωτοστάτησε ο πρώην Νομάρχης και οι συν αυτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΑΣΑΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ28 Ιουνίου 2011 στις 9:51 μ.μ.

    κύριε Γιάννη Βοσκόπουλε για τυφλους δώσατε 1.500.000 ευρώ για βιολιά τρομπέτες κλαρίνα στο Ωδείο δώσατε άλλα 1.500.000 ευρώ για sms κινητά 18.500 ευρώ για έρευνες και μελέτες 650.000ευρώ ενω για το...άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Φλώρινα ούτε τρίχα απο τα πόδια σας. Να σας χαίροντε οι ψηφοφόροι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή