Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή Βασιλόπιτας Σ.Ε.Π.Φ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ) σας καλεί στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας την Κυριακή, 05/02/2017, στις 18:30 στο καφέ Αέροινο.
Παράλληλα θα λάβει χώρα η ετήσια Τακτική

Κοπή Βασιλόπιτας - Συναυλία sAx appeal στο Ωδείο Φλώρινας


Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12 μ. στην  αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας το Ωδείο Φλώρινας θα πραγματοποιήσει την κοπή Βασιλόπιτας για τους μαθητές, τους γονείς και το προσωπικό του Ωδείου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα

Χωροταξικά ζητήματα των Καλλικρατικών Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας

Σε σχέση με τα ατεκμηρίωτα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν από το πουθενά σε κάποια περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και αφορούν υποτιθέμενες αποφάσεις οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ για χωροταξικά ζητήματα των Καλλικρατικών Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Ξεκίνησαν τα σεμιναρια του Εμπορικου Συλλογου Αμυνταιου

Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα το πρώτο από τα τρία τμήματα επιμορφωτικών σεμιναρίων ΛΑΕΚ με θέμα "Marketing" που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου σε συνεργασία με το έμπειρο και πιστοποιημένο ΜASTER KEK που έχει

Πρόσκληση για την τελική φάση των Επιχειρησιακών Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης


Στην έκδοση της πρόσκλησης για την υποβολή των τελικών Επιχειρησιακών Σχεδίων Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΣΒΑΑ) προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης. 

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 06 Φεβρουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου του έτους 2017 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλωρινας θα είναι τα ακόλουθα:

Ευχαριστήριο του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας

Το Τοπικό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκφράζει δημοσίως θερμότατες ευχαριστίες  προς τους συμπολίτες μας που δια της παρουσίας και συμμετοχής τους στήριξαν και φέτος, παρά τις δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες  την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας μας στις 30-1-2017.