Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Βάστα λαέ


Προτείναμε να κυβερνήσουμε.
Να ξεκινήσουμε με 5 βήματα.

Βήμα 1ο: Να ακυρωθούν τα μέτρα που περικόπτουν μισθούς και συντάξεις.
Δεν απάντησαν…

Βήμα 2ο: Να ακυρωθεί ο νόμος που παύει τις συλλογικές συμβάσεις.
Δεν απάντησαν…


Βήμα 3ο: Να καθιερωθεί η απλή αναλογική και να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.
Δεν απάντησαν…

Βήμα 4ο: Να γίνεται δημόσιος έλεγχος του τραπεζικού συστήματος.
Δεν απάντησαν…

Βήμα 5ο: Να δημιουργηθεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για να διερευνήσει το επαχθές του δημόσιου χρέους, μορατόριουμ στην αποπληρωμή του και διεκδίκηση δίκαιης και βιώσιμης ευρωπαϊκής λύσης.
Δεν απάντησαν…

Βάστα λαέ!
Έστειλες μήνυμα ζωής
στην Ευρώπη.
Άννα Σπύρτου
Υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

26 σχόλια:

  1. Ξεχάσατε έναν όρο ακόμα, να φύγουν τα αμερικάνικα στρατεύματα από το Αφγανιστάν. Ο σοφός λαός μας λέει , όποιος δεν θέλει να ζυμώσει όλη μέρα κοσκινίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με απογοητεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μας πρότειναν να συγκροτήσουμε αμιγή κυβέρνηση της Αριστεράς για να εφαρμόσουμε όσα λέμε, με ανοχή των άλλων και μοναδικό όρο την μη έξοδο από το Ευρώ. Φοβηθήκαμε όμως, σύντροφοι. Τα ερωτήματα αυτά ουσιαστικά απευθύνονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν δέχτηκε ώστε να κάνει όλα τα παραπάνω και να μην ρωτά κανέναν; Τον Ιούνιο, σύντροφοι θα ψηφίσω Δημοκρατική Αριστερά γιατί έτσι συμβάλλω στην δημιουργία κυβέρνησης της Αριστεράς που μας τάξατε και τώρα ξεχνάτε για να πάρετε λίγες ψήφους ακόμα και να βρεθούμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Εχετε πολύ μεγάλη ευθύνη και απλά επιδιώκετε να είστε αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρετε πολλές κυβερνήσεις στο κόσμο με 52 Βουλευτές στους 300?

      2ο Κόμμα είναι, Ο Σαμαράς έλεγε πως αν δεν βγει αυτοδύναμος θα ζητήσει νέες εκλογές και την πέφτετε στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν δέχεται κυβέρνηση χωρίς προαπαιτούμενα?

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυτοδυναμία; και στο κάτω κάτω αν δεν το τηρήσουν τότε τους καταγγέλλετε και πάτε σε εκλογές. Τελικά ενώ μπορούσατε να σταματήσετε όλα αυτά των 15 ημερών αφήνετε τον λαό στην τύχη του. Και όλα αυτά για να γίνετε ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ. Ο λαός όμως ελπίζει σε μια ρεαλιστική κυβέρνηση της Αριστεράς. Διάβασα την εξαιρετική συνέντευξη του Δραγασάκη μακρυά από αριστερίστικές εξαλλοσύνες. Δεν μπορούσε αυτά ναι είναι η βάση;

      Διαγραφή
  3. Μόνο και μόνο ο τίτλος προδίδει την έπαρσή σας!
    Δεν είστε στο καράβι "free Gaza" να φωνάζετε "βάστα καπετάνιο". Ο λαός, στον οποίο απευθύνεστε ψήφισε κατά συντριπτικό ποσοστό, άλλα κόμματα. Οπότε σωστότερη διατύπωση είναι το "βάστα ΣΥΡΙΖΑ".
    Υ/γ: Μαρτυρία νέου (και δυστυχώς απελπισμένου) στην χθεσινή εκπομπή "Πρωταγωνιστές": " Ήμουν μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγή, κατέληξα στο δεύτερο". Προφανώς είστε περήφανη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς εσύ είσαι διχασμένη προσωπικότητα.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ/ή μου μπορείς να ξαναδιαβάσεις τη δημοσίευση καλύτερα.
      Γράφω ότι νέος άνθρωπος που ψήφιζε για πρώτη φορά, δήλωσε στους Πρωταγωνιστές ότι ήταν μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ, και διάλεξε Χρυσή Αυγή. Και είναι τρομερό ζήτημα αν σκεφτείς πόσος κόσμος μπορεί να μπήκε σ'αυτή τη λογική. Μήπως το "ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ" είναι το κοινό μότο των δύο αυτών κομμάτων?
      Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποίησα όλα τα σημεία στίξης και ήμουν σαφής από την πρώτη δημοσίευση!

      Διαγραφή
  4. Είμαστε σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και το χειρότερο είναι ότι η πορεία μας είναι κατιούσα. Όλοι οι πολιτικοί έχουν ευθύνη, ανάλογα με τις θέσεις που είχαν και έχουν στο πολιτικό προσκήνιο. Καθώς και ο λαός,ο κάθε πολίτης χωριστά, έχει τη δική του ευθύνη. Στην οργανωμένη κοινωνία δεν υπάρχει κανένας, χωρίς μερίδιο ευθύνης και εσείς, πανεπιστημιακή καθηγήτρια, με συνθήματα και πίστη στον ανεπάγγελτο Τσίπρα, αγωνίζεστε να αυξήσετε τα ποσοστά του κόμματός σας, μαχόμενη για το παραταξιακό σας μεγαλείο και αδιαφορώντας για το συνολικό καλό. Παλιότερα, η εμπλοκή ενός πανεπιστημιακού, σε θέματα κομματικά, ήταν ασυνήθιστη υπόθεση και όσοι, κάτω από συγκεκριμένες συγκυρίες εμπλέκονταν σε τέτοιες διαδικασίες, ήσαν άνθρωποι εγνωσμένου κύρους, αδιαμφισβήτητης ικανότητας στην υπόθεση της κοινωνικής προσφοράς και κάτω από την ηγεσία σημαντικότατων ηγετικών προσωπικοτήτων. Και, μετά από τον εκλογικό αγώνα, επέστρεφαν στην αίθουσα διδασκαλίας, χωρίς τα κομματικά πάθη που εσείς επιδεικνύετε. Κι' εσείς, σήμερα, με αυτά,τα απίστου προχειρότητας και έσχατης και ευτελούς συνθηματολογίας επιχειρήματα που γράφετε, διερωτώμαι, πώς αισθάνεστε στα έδρανα του τμήματος που διδάσκετε; Και μήν μειδιάσετε και με αντιμετωπίσετε ως καθυστερημένο αστό. Είμαι υπέρ της συμμετοχής, αναφανδόν, αλλά με όρους και προϋποθέσεις, που θα τιμούν το λειτούργημα που ασκείτε και κυρίως είμαι συνειδητός αριστερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πού συνάδει ότι το παραπάνω κείμενο της κ. Σπύρτου είναι "συνθήματα" και μάχη για το "παραταξιακό της μεγαλείο"?
      Γιατί η ανάγκη της να απευθυνθεί στον κόσμο, όντας υποψήφια Βουλευτής σε μάλλον νεα προεκλογική περίοδο είναι επίδειξη κομματικών παθών?

      Δεν αναλύει επιχειρήματα, δίνει απάντηση σε αυτούς που την ψήφισαν σχετικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις συζητήσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης.

      Σαν συνειδητός αριστερός πάντως θα περίμενα να έχεις το θάρρος της γνώμης σου ΧΩΡΙΣ την κουκούλα του ανώνυμου.. (εντελώς "συντροφικά" και χωρίς ελπίζω παρεξήγηση)

      Διαγραφή
  5. File 11:49 kai egw prwth fora pshfisa syriza. Alla den nomizw pws auto pou les ginetai. Dhladh an ekanan kybernhsh ths aristeras me tis pshfous ths ND kai tou PASOK pws 8a ekanan ta parapanw metra? 8a phgainan na perasoun enan nomo kai 8a ton katapshfize h ND kai to PASOK? Meta ton epomeno kai pali ta idia. Ti kybernhsh 8a htan auth? Egw pali Syriza 8a pshfisw giati den ekane kolotoumpa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O λαός ΒΑΣΤΑΕΙ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ!
    ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ...που στο τέλος θα τα πληρώσει ΟΛΑ!!!ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ!!!!
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!
    ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΟΥΚΟΥΚΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!
    ΚΑΙ "ΑΥΤΟΣ" ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ!
    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!...
    Η ΝΔ ...ΓΕΡΑΣΕ ΘΑ πεθάνει...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΠΙΣΕ Θα γίνει και έγινε λίπασμα του ΣΥΡΙΖΑ!
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ και τον Γιωργάκη…θα σπάσει τα παΐδια του και θα "Του" φταίνε όλοι!
    ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΠΡΟΘΗΚΗ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
    θέλει να τρομάξει το "κεφάλαιο" αλλά είναι ταριχευμένο και δε "μασάνε" οι εμπόροι.
    Η ΔΗΜΑΡ έχει ενοχές και απολογείται στο λίπασμα του Σύριζα γιατί το θέλει για το δικό της χωράφι.
    Ο ΚΑΜΕΝΟΣ φωνάζει από δεξιά και απαντούν από αριστερά..ένα ματς είναι θα περάσει.
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κλωσάει τα χρυσά αυγά της για να γίνουν κόκκινα όπως το 80% των συνθημάτων της….θα βγάλει παπαγάλους κόκκινους και ροζ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!
    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ ΑΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑΣ!!
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε Σπύρτου, χέρι χέρι με την συντάκτρια του ΄΄η γη της επαγγελίας΄΄ και οτι πηρατε πήρατε από τη Φλώρινα. Δεν ειστε οι μόνοι που δεν ανέχεστε. Μπορούμε και εμείς να σας ανεχτούμε άλλο. Μη μας δώσετε τη χαρά να σας το αποδείξουμε.
    Go home ή λούφαξε κάπου και....άχνα.
    ΔΙΟΝΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τραμπουκοΔΙΟΝΥΣΕ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. Την Σπύρτου και όποια άλλη προτιμώ να έχω στον τόπο μου παρά γύναια που το παίζουν μάγκες πίσω από την ανωνυμία, Διονυσούλα.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΗΦΑΙΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.
      ΑΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΄΄ΔΩΣΕΙ΄΄ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ? ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.
      ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΩ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΑΝΗΚΕΙ, ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ Ή ΑΛΛΟΥ Κ.Λ.Π.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ 10:19 ΔΕΝ ΛΑΝΒΑΝΩ ΥΠ΄ΟΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ.
      ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.
      ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Κυρία μου,
    το κόμμα σας αποτελείτε από διάφορες ....τάσεις! Εύχομαι και θέλω να πιστεύω, ότι μετά τις ανοησίες των τελευταίων ημερών του αρχηγού σας, δεν θα διαλυθείτε!
    Ο άνθρωπος δεν θέλει ευθύνες! Αυτό τουλάχιστον κατάλαβε ο λαός μας!
    Η εφημερίδα " ΕΣΤΙΑ" χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα ανώριμο!
    Όταν κάποιος είναι 15 χρονών τον χαρακτηρίζουμε ανώριμο, επειδή είναι μκρός και δικαιολογημένα είναι ανώριμος! Του λείπει η γνώση η πείρα κτλ, κτλ! Όταν όμως έναν άνδρα το χαρακτηρίζεις ανώριμο , ενώ είναι 39 χρονών αυτό είναι αρκετά δυνατό χαστούκι! Δεν νομίζετε κυρία μου, μιά και είστε, καθώς λένε εκπ/κός!
    Γιά λόγους ευγενείας τον χαρακτήρισαν ανώριμο, διότι σ΄ αυτή την ηλικία αυτός ο χαρακτηρισμός έχει άλλη έννοια!
    Έτσι σαν συμβουλή: Μη παίρνετε αέρα από τα ποσοστά που από οργή σας έδωσε ο λαός! Αυτά τα ποσοστά μπορούν από τα ίδια άτομα να γίνουν αύριο οργή εναντίων σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειχε δεν ειχε ο π@@@της ο Σαμαρας, πραγματοποιει το πλανο του.Ποτε ο ενας ποτε ο αλλος, ποτε ο Τσιπρας ποτε ο Κουβελης,ποτε ετσι ποτε γκιουβετσι,μας παει στις εκλογες.Αυτην την φορα ομως οχι αυτοδυναμια δεν θα δει,αλλα μια μεγαλη αυτοΑδυναμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 52 ψήφους.
    ΝΔ 108 + ΠΑΣΟΚ 41 + ΔΗΜΑΡ 19 = 168
    Ερώτηση: ποίος μπορεί να κυβερνήσει;

    Δεν αναρωτιέται κανείς γιατί έχουν λυσσάξει όλοι και λένε ότι τους κατέβεί; Λέτε να τον θεωρούν τόσο πολύτιμο;

    Πρακτικά πως θα συνεργαστούν; Οι μισοί θα λένε ναι στους Τροϊκανούς και οι άλλοι μισοί όχι;

    Όποιος πάντως γουστάρει την κατάσταση που βρησκόμαστε μπορεί να συνεχίζει να ψηφίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    Όσο για αυτόν που λέει πως ψήφισε Χρυσή Αυγή. Μπράβο. Μπράβο και στους γερμανούς Ναζί που σκότωσαν άμαχους και γυναικόπαιδα. Μπράβο και στους Νεο-Ναζί που πρίν λίγα χρόνια σκότωσαν έναν ξένο (έλληνας ήταν).
    Όποιος τους ψήφισε από άγνια, τι να πει κανείς.
    Δεν υπάρχει όμως δικαιολογία για αυτόν που τους ψήφισε συνειδητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ?
      ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

      Διαγραφή
  11. Το μόνο που μπορεί να σχολιάσει κανείς για τους σχολιαστές είναι πως έχουν πρόβλημα, αλλά δεν ξέρουν τι τους φταίει.

    Κατάλαβαίνω να έχει κανείς αντιρρήσεις για τις 5 θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ:

    Στο 1. Να ακυρωθούν τα μέτρα που περικόπτουν μισθούς και συντάξεις.

    -Όχι κύριοι, θέλουμε να μας κόψετε κι άλλο.

    Στο 2. Να ακυρωθεί ο νόμος που παύει τις συλλογικές συμβάσεις

    -Όχι, θέλουμε επιτέλους μισθούς τριτοκοσμικούς.

    Στο 3. Να καθιερωθεί η απλή αναλογική και να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

    -Όχι, θέλουμε άλλους να ψηφίζουμε κι άλλοι να γίνονται βουλευτές μας. Ευθύνη υπουργών δεν υπάρχει δεν φταίνε ποτέ σε τίποτα.

    Στο 4. Να γίνεται δημόσιος έλεγχος του τραπεζικού συστήματος.

    -Όχι, οι τράπεζες να είναι ανεξέλεγχτες και να μας πίνουν το αίμα.

    Στο 5. Να δημιουργηθεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για να διερευνήσει το επαχθές του δημόσιου χρέους, μορατόριουμ στην αποπληρωμή του και διεκδίκηση δίκαιης και βιώσιμης ευρωπαϊκής λύσης

    -Όχι, δεν θέλουμε έλεγχο για το τι χρωστάμε πραγματικά, ούτε μας νοιάζει πως θα τα πληρώσουμε. Γιατί δίκαιη λύση; Η ευρωπαϊκο-τροϊκανή λύση είναι η καλύτερη!

    Αυτές είναι θέσεις. Έτσι μου γουστάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ?

    εγω βαστάω και δεν εχω δουλειά, ΕΣΥ παίρνεις μισθό ή είσε και εσύ άνεργη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλα κάποιος να μας πει που θα βρεθούν τα χρήματα για τα μέτρα που προτεινει ο Σύριζα;

    Απ' ότι καταλαβαίνω, δεν θα πληρώσουμε τα δάνεια και θα πρέπει να ζήσουμε εκ των ενόντων. Επίσης θα έχουμε πτωχεύσει ως χώρα.

    Με τα νέα μετρα θα αυξηθούν τα έξοδα του μνημονίου και θα προκαλέσουν νέα ύφεση στην αγορά οπότε τα έσοδα θα πέσουν (προφανώς ξεχνάνε οι σύντροφοι ότι τα έσοδα του Δημοσίου προέρχονται από την αγορά και από τους έχοντες).

    όσο για την ανάπτυξη: θα κρατικοποιήσουν πάλι ΟΤΕ ΔΕΗ κτλ (με τι λεφτά ρε παλικάρια;)και θα προσλάβουν υπαλλήλους με παχυλούς μισθούς.

    Είναι προφανές ότι ο Σύριζα έχει πιαστεί εξ απίνης με το αποτέλεσμα των εκλογών και φυσικά δεν είχε προετοιμαστεί για μια τέτοια εξέλιξη. Γι' αυτό και το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μόνο τους μισθούς και τις συντάξεις. Όλα τα υπόλοιπα θα φτιαχτούν μόνα τους...

    Ρε μου μπήκε μια Τσίπρα στο μάτι κι έχω φαγούρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο φτηνός λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ έχει κοντά ποδάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαν πολύ ασχοληθήκατε με το πληκτρολόγιο οι Συριζαίοι της Φλώρινας και θα πιαστείτε. Κανένα καλό αχτιβίστικο δεν είδαμε ακόμη. Τολμήστε λοιπόν, κι ας είναι και κάποια (χιλιοπαιγμένη) καταληψούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δώσε θάρρος στον χωριάτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή