Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Παραιτηθείτε κ.Αντωνιάδη!



Μείζον πολιτικό ζήτημα προσωπικά για τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Ι.Αντωνιάδη δημιουργείται μετά τις δημόσιες καταγγελίες των Δημάρχων Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδη, Πρεσπών Β.Τσέπα, και Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλου για την εξαίρεση και την κατάφορα άδικη μεταχείριση του Νομού Φλώρινας από τις προκηρύξεις για έργα του ΕΣΠΑ. Η πλήρης απουσία της Φλώρινας από 

τις προκηρύξεις μελετών σημαντικών έργων αφορά άμεσα τον επί 4 χρόνια Αντινομάρχη Φλώρινας και νυν θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης. Στοιχειώδεις λόγοι πολιτικής ευθιξίας αλλά και υπεράσπισης των συμφερόντων της κατάφορα αδικούμενης Φλώρινας επιβάλλουν στον Ι.Αντωνιάδη την άμεση υποβολή παραίτησης από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης.  

14 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια, επειδή είστε οι μόνοι που είπατε τα πράγματα με το όνομα τους.
    Όλοι οι υπόλοιποι το φέρνουν από εδώ το φέρνουν από εκεί αλλά το όνομα Αντωνιάδης δεν το αναφέρουν πουθενά.
    Αλλά και ακόμα σε αυτήν την περίπτωση ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν να μη μιλάει κανείς για τον Αντωνιάδη;
    Γιατί αυτή η ομερτά; Γιατί η προστασία του Αντωνιάδη, αφού είναι ο πραγματικός υπεύθυνος;
    Ή παραιτηθείτε κ. Αντωνιάδη ή αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και δουλέψτε για το συμφέρον του τόπου μας και όχι για το προσωπικό σας συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα,βρικατε τον Αντωνιαδη να βγαλετε το δηθεν παραπονο σας.Το οτι εχομε γινει κοινοτητα του νομου Κοζανης δεν το βλεπετε? Παρακολουθηστε ειδησεις στα καναλια της Κοζανης και αν ακουσετε καποιες ειδησεις για την Φλωρινα,τοτε γραψτε μου. Το οτι το εμποριο ολης της περιοχης εδω και χρονια βρισκεται στα χερια της Κοζανης,ο Αντωνιαδης φταιει και για αυτο?.Το οτι τα αυτοκινητα των εμπορων της κοζανης,σταματουν οπου νανε χωρις να δινουν συμασια σε κανεναν,και για αυτο ο Αντωνιαδης?. Το οτι ακομα και οι ανθοκομικες εκθεσεις, ποτιστικες και αλλες εκδηλωσεις γινονται στην Κοζανη, και για αυτο ο Αντωνιαδης? Το οτι σε ολες της ανακοινωσεις του ο Δακης,αναφερομενος στην Δυτ.Μακεδονια αναφερεται μονο για τον νομο της Κοζανης δεν σας λεει τιποτα? για το πανεπιστημιο της Δυτ.Μακεδονιας,δηλ.αυτο της Κοζανης?. Παρτετο χαμπαρι πατριωτες Φλωρινιωτες.Γιναμε αποικια της Κοζανης εδω και πολλα χρονια και δεν φταιει ο Αντωνιαδης για αυτη την εξελιξη, χωρις να ειναι και αυτος αμοιρος ευθυνων για το οτι δεν αλλαξε αυτη την κατασταση.Ισως να μην βρηκε συμπαραστατες.Οι τοπικοι ομως ηγητορες και αρχοντες τοσα χρονια τι εκαναν?.ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας έπεισες "ανώνυμε"...

      Διαγραφή
    2. τι ξέρεις ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ και δεν το φανερώνεις?

      Διαγραφή
    3. Ξέρω τον τύπο της γραφής.
      Ξέρω το νούμερο της βαφής.
      Ξέρω και κάτι άλλα νούμερα...(που δεν είναι αριθμοί τηλεφώνου...)

      Διαγραφή
  3. Αν πρεπει να παραιτηθει ο Αντωνιαδης, ο Βοσκος τι πρεπει να κανει?.Παρακολουθησα την δικη ολες τις ημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλιός οννεδίτης14 Μαΐου 2012 στις 4:39 μ.μ.

    κάποτε έρχονται και τα δύσκολα Αντωνιάδη. Αρκετα καλοπέρασες....ΤΕΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντωνιάδη τόλμησες να τα βάλεις με τον Στάθη και την παρέα του!!! Τώρα θα δεις τι εστί βερύκοκο...
    Άρε κατακαημένη Φλώρινα ποιοί σε διοικούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aλήθεια είναι ότι πολέμησε το Στάθη αλλά ήθελε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
      ηθελε και να χάσει ο Στάθης και ο ίδιος να τα έχει καλά με όλους τους άλλους,να πατάει σε 3 ή και 13 βάρκες.Ο Στάθης όμως αποδείχθηκε πιο πρακτικά έξυπνος, ε δεν είναι και κακό αυτό..

      Διαγραφή
    2. Αυτα να τα βλεπουν οι ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και ΒΑΣΔΟΥ που εφαγαν το παραμυθι απο τον ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

      Διαγραφή
  6. Αντωνιάδη όλος ο Νομός Φλώρινας είναι μαζί σου γιατί είσαι από τους λίγους πραγματικούς αγωνιστές. Προχώρα και μη φοβάσαι κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο βρε Αντωνιαδη πραγματικε αγωνιστη της παρτης σου.Μπραβο που το μονο που σ ενδιαφερει ειναι ο εαυτουλης σου,μπραβο που παντα για εσενα προεχει το ΕΓΩ και οχι το ΕΜΕΙΣ.Μπραβο που πουλας και την μανα σου για να καταφερεις τον σκοπο σου.Πουλησες τον Αλτινη για την θεση του προεδρου του νομαρχιακου συμβουλιου,τωρα πουλας και τον Δακη ,αυριο ποιος ξερει τι;Παντα δολοπλοκος οπως λιγο καιρο πριν που ενω σου γνωστοποιηθηκε οτι δεν θα εισαι υποψηφιος βουλευτης εκανες πανω απο 2000 τηλεφωνηματα για να πιεσεις, δημιουργωντας ενα κλιμα υπερ σου ασχετα αν δεν σου βγηκε.Ολα ομως εχουν ενα τελος συντομα θα καταλαβεις ποσο μεγαλο λαθος εκανες.Δακη ξυπνα εχεις ενα φιδι στον κορφο σου.Ρωτα τον Αλτινη αυτος ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
    Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΟΦΤ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤ, ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ..ΨΙΛΟΣΩΓΑΜΠΡΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;
    ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.
    Ο κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
    ΤΩΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ!
    ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ!
    ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ!
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΗΜΕΤΕΡΙΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή