Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ι.Αντωνιάδης: Ότι γίνεται στην Αθήνα τον πρώτο λόγο έχουν οι βουλευτές και ο νοών νοείτω

Αγαπητή Φλωρινέα,
Με έκπληξη βλέπω το δημοσίευμα σας

Προφανώς δεν καταλαβαίνετε τι ακούτε ή δεν θέλετε να καταλάβετε. Οι καταγγελίες των Δημάρχων και εμού του ιδίου αφορούν σε κονδύλια που δίνει η Μ.Ο.Δ. (υπουργείο – κεντρική  διοίκηση) σε Κοζάνη και Καστοριά (περίπου 3,5 εκατ.) και όχι στον Νομό Φλώρινας. Υπεύθυνοι αποκλειστικά είναι οι κκ. Χρυσοχοϊδης υπουργός, Ζεμπιλιάδου ειδ. γραμμ. Ε.Σ.Π.Α. και Μ.Ο.Δ. (Με παρέμβαση προφανέστατα των κκ. Κουκουλόπουλου και Πετσάλνικου παραμονές εκλογών 27-04-2012. Ότι γίνεται στην Αθήνα τον πρώτο λόγο έχουν οι βουλευτές και ο νοών νοείτω.) Από πότε θα απολογούμαστε εμείς για το κράτος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.; 
Στα θετικά λόγια και στα συγχαρητήρια που έδιναν οι Δήμαρχοι στον Αντωνιάδη Γιάννη Αντιπεριφερειάρχη εσείς κλείνετε τα αυτιά; Όσο για το Ε.Σ.Π.Α. ο Νομός μας έχει μελέτες διπλάσιας αξίας από αυτές που του αναλογούν. 
Θέλω να πιστεύω πως ότι γράφετε είναι προϊόν παραπληροφόρησης γιατί οτιδήποτε άλλο δεν τιμά ούτε την αντικειμενική πληροφόρηση ούτε την ιστοσελίδα σας. 
Πάντα στη διάθεση σας   
Αντωνιάδης Ιωάννης 
Αντιπεριφερειάρχης
Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

3 σχόλια:

  1. ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ14 Μαΐου 2012 στις 3:30 μ.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ. ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΙΑΜΑΧΟΥΜΕ!ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Ο κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝ/ΡΧΗΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ/ΡΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ;Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΝ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ;ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ;ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περί αξιοπρέπειας ο λόγος…
    Η πραγματική πρόκληση της αγάπης είναι να διατηρούμε την προσωπική μας αξιοπρέπεια χωρίς να παραβιάζουμε την αξιοπρέπεια των άλλων.
    Ό,τι πολυτιμότερο έχουμε είναι η προσωπική μας αξιοπρέπεια. Όταν τη χάσουμε, δε μας μένει τίποτα. Καθώς όλοι έχουμε αξία και όλοι είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας, είναι γελοίο να μετράμε την αξία ενός ατόμου συγκρίνοντάς την με την αξία κάποιου άλλου. Οι άνθρωποι που αποτιμούν την αξία των άλλων βάσει της οικονομικής τους επιφάνειας, της εργασίας τους ή του τρόπου ζωής που επιλέγουν θέτουν υπό αμφισβήτηση τη δική τους νοημοσύνη και ευαισθησία.
    Εφόσον είμαστε όλοι ίσοι στα μάτια του Θεού, ποιος δικαιούται να χρίσει τον εαυτό του ανώτερο δικαστή; Παγιδευόμαστε σ’ αυτή τη θλιβερή νοοτροπία μόνο όταν επιτρέπουμε στους άλλους να γίνουν εκτιμητές της δικής μας αξίας. Όσο εμείς πιστεύουμε στον εαυτό μας και διατηρούμε τον αυτοσεβασμό, την περηφάνεια και την αίσθηση του χιούμορ μας, δεν κινδυνεύουμε από τέτοιους εισβολείς.
    Το να υποτιμούμε τους άλλους για να φανούμε εμείς πιο σημαντικοί είναι ένδειξη της δικής μας αδυναμίας. Γινόμαστε περισσότερο άξιοι συμπόνοιας παρά περιφρόνησης, γιατί στην πραγματικότητα αποκαλύπτουμε την απελπισμένη μας ανάγκη να αγαπηθούμε.
    Το να συμπεριφέρεσαι με αξιοπρέπεια δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να επιτρέπεις στους άλλους να είναι ελεύθερα ο εαυτός τους.

    · οι ταβέρνες από τα φαγοπότια ποτέ θα πληρωθούν Αντωνιάδη θύμισε το και στον Βοσκόπουλο
    · δεν χρησιμοποιώ το κ. γιατί δεν σας ταιριάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή