Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Aποτελέσματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι αναρτήθηκαν απο τον ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα 2015.
Για να δείτε τους Προσωρινούς

Επικείμενη επίσκεψη Υφυπουργού Π. Σγουρίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σας ενημερώνουμε ότι ο Υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, θα περιοδεύσει στη Δυτική Μακεδονία από την Τετάρτη 3 Ιουνίου έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015.
Ο Υφυπουργός θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και τους υπηρεσιακούς παράγοντες των ΔΑΟΚ, ώστε να συζητήσουν τα θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα της περιοχής.
Τον Υφυπουργό θα συνοδεύει ο Διευθυντής του γραφείου του Κωνσταντίνος Μπουλμέτης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα περιοδείας στη Δυτική Μακεδονία έχει ως εξής:

Ανάκληση νοθευμένου ελαιολάδου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με την Χημική Υπηρεσία Μακεδονίας Θράκης – Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε ότι το προϊόν το οποίο πωλείται ως «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο», με

3η πανελλήνια νίκη για τη Φωτιάδου!!!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για τη Φωτάδου Χρυσή. Παίζοντας στους τελικούς αγώνες του διπλού παγκορασίδων στην Αθήνα κατέκτησε την τρίτη θέση έχοντας ως συμπαίκτρια την Πετσίβα Δήμητρα από την Έδεσσα. Παράλληλα αγωνίστηκε και στους τελικούς του

Ημερίδα: «Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας»

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους», διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο: «Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας»

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής

Influence art Festival Κarditsa 2015: 2 βίντεο από τη συμμετοχή των νέων καλλιτεχνών του ΤΕΕΤ

10η αγωνιστική 8ου τουρνουά ποδοσφαίρου αστυνομικών


Γενική Συνέλευση της "Θύελλας" Φιλώτα

Το Δ.Σ του συλλόγου "Θύελλα" Φιλώτα καλεί τα μέλη του την Παρασκευή 5/6/15 και ώρα 19.30 στο αμφιθέατρο του πρώην δημαρχείου Φιλώτα, για την ετήσια Γενική Συνέλευση με θέματα

Ανοιχτό κάλεσμα προς τους εργαζόμενους και τη νεολαία, προς τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΡΗΞΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΥΡΩ – ΕΕ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Έξι ολόκληρα χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης που

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συγχαρητήρια Επιστολή του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης

Προς τον Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς  Ιουστίνο Μπαρδάκα
Σεβασμιότατε,    
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης από το οποίο και εσείς αποφοιτήσατε , αισθανόμενοι ιδιαίτερη χαρά, τιμή και «υπερηφάνεια» για την εκλογή και

Συγχαρητήριο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, ΕΥΧΕΤΑΙ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ‘’ Ιουστίνου του Σεβασμιοτάτου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Υπερτίμου και Εξάρχου Χαλκιδικής, πολλά τα έτη’’. 
Είμαστε βέβαιοι ότι ο άρτι εκλεγείς και

Συγχαρητήριο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Φλωρίνης, εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήριά του προς τον Εμψηφισμένο Σεβασμιότατο κ. Ιουστίνο Μπαρδάκα, για την Θεόπνευστη εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως νέου Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.