Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

"Έφυγε" ο Νικόλας Δογούλης

Φωτό: Σοφία Αντωνακάκη
Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα στην Εντατική Μονάδα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου μετά από πολύμηνη ασθένεια ο γνωστός Φλωρινιώτης γλύπτης Νικόλας Δογούλης.

Υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα;


Η κατάσταση στην δύσμοιρη πατρίδα μας οδηγείται από το κακό στο χειρότερο  και ο λαός ειδικά οι νέα γενιά έχει πάψει,  να ελπίζει και να ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον. Η Ελλάδα μετά από την υπογραφή και εφαρμογή τριών μνημονίων με τους δανειστές της έχει βυθιστεί σε έναν φαύλο κύκλο ύφεσης, ανεργίας και αποτυχίας επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων, όπως από τα πρώτα άρθρα μου για το θέμα είχα επισημάνει έγκαιρα

Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού...

Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο και Εκλογές στο Ε.Κ.Φ


Η Διοίκηση  του  Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου  Νομού Φλώρινας αποφάσισε την πραγματοποίηση εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Κέντρου για  τις 25 και 27 Απριλίου 2013 στα γραφεία του κέντρου.

Το νέο ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Περιοχής Αμυνταίου


Στις 12 και 13 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. - Ελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο και Ομοσπονδία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Περιοχής Αμυνταίου και μετά από την 17/04/2013 1η συνεδρίαση σε σώμα του νέου Διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου, προέκυψαν  τα εξής αποτελέσματα :

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου


Τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Απριλίου από τις 9:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου.
Στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα υπάρχουν

"Καθημερινές στιγμές των κατοίκων του τότε…!!!" από τον "Ακρίτα" Αχλάδας


Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «Ακρίτας» Αχλάδας διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Καθημερινές στιγμές των κατοίκων του τότε…!!!» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αχλάδας. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό το Σάββατο 20/4 από

"Τα δάση μας … τα κάλλη μας" από το Γυμνάσιο Βεύης


Στις 17 Απριλίου 2013 το Κ.Π.Ε. Βεύης- Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Μαρκοπούλου Μαριάνα και Χαρίση Κωνσταντίνο με τη Β΄ τάξη του Γυμνασίου Βεύης.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα του

Αστυνομικά Νέα


Εφ. "ΕΘΝΟΣ"- Πρωτοσέλιδο

Ενημέρωση για συνταξιοδοτικά θέματα από το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας