Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία από τις  μεσημβρινές ώρες της  Τρίτης 06-09-2016 με κύρια χαρακτηριστικά βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.  
Πιο συγκεκριμένα: 

Χρυσό ο Λίβιου στο Διεθνές Πρωτάθλημα Βετεράνων στη Θεσσαλονίκη

Με  πέντε αθλητές-βετεράνους συμμετείχε η Φλώρινα στο 1ο Διεθνές Πρωτάθλημα Βετεράνων που διοργάνωσε η Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά. Στο πρωτάθλημα αυτό που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και λόγω συμμετεχών (130) από την Ελλάδα και από πολλές χώρες του εξωτερικού,

Αποτελέσματα μοριοδότησης υποψηφίων μαθητών ΕΠΑΣ Φλώρινας - Συνέχιση εγγραφών

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα μοριοδότησης των υποψήφιων μαθητών της ΕΠΑΣ Φλώρινας για τις παρακάτω ειδικότητες:

Έναρξη υποβολής αιτήσεων υποψηφίων σπουδαστών στο ΔΙΕΚ Αμυνταίου

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 5/9/2016 και ώρα 14.00 ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων υποψήφιων σπουδαστών για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2016Β. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην

Έναρξη τμηματων ρυθμικής γυμναστικης Ευξείνου Λέσχης

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας σας ενημερώνει, ότι η έναρξη των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου μας, θα πραγματοποιειθεί στις 5 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα στις 08.00μμ στον χώρο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρνας, όπου θα γίνει η πρώτη συνάντηση γονέων και παιδιών για εγγραφες και ωράρια.
Υπεύθυνη προπονήτρια τμημάτων η

Αστυνομικά Νέα

«Άνθρωπος στην θάλασσα. Δεν είναι δικός μας…»



Κάποτε σε ένα «καράβι» επέβαιναν η Πρόοδος η Συμμαχία και η Υποτακτική, κοντά τους έπλεε πάντα σε απόσταση και η Διαπλοκή ντυμένη Καλοσύνη.
Συνυπήρχαν στο ταξίδι της πολιτικής, άλλοι ταξίδευαν με τις ευλογίες της Προόδου και άλλοι λαθρεπιβάτες αναγκαίοι.
Οι μήνες πέρναγαν όπως και τα χρόνια και η

Συγχαρητήριο του Εσπερινού Γυμασίου ΛΤ Φλώρινας

Ο σύλλογος των καθηγητών του Εσπερινού Γυμνασίου – Λυκειακών Tάξεων Φλώρινας συγχαίρει τις παρακάτω μαθήτριες για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις  και εύχεται σε αυτές καλή σταδιοδρομία. 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: