Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Αστυνομικά Νέα


Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης 
Συνελήφθη το Σάββατο (03-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νίκης Φλώρινας, ένας 27χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Σέρβικων Αρχών, για απόπειρα ένοπλης ληστείας .
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας .

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
Το Σάββατο(03-09-2016) το βράδυ σε περιοχή της  Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς (54 και 30 χρονών) για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε  έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία των ανωτέρω σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 

  • -11,4- γραμμάρια κάνναβης,
  • -3- ζυγαριές ακριβείας, 
  • -7- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών,
  • σκευάσματα με ουσίες υπαγόμενες στη νομοθεσία περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει,
  • -1- σιδερογροθιά που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και
  • το χρηματικό ποσό των -5.600- ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης για ληστεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας. 

Σύλληψη δύο ημεδαπών στη Φλώρινα για κλοπή
Το Σάββατο (03-09-2016) το πρωί στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης  (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας συνέλαβαν δύο ημεδαπές (43 και 28 χρονών) για κλοπή.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο το απόγευμα συνελήφθησαν οι προαναφερόμενες γιατί εισήλθαν σε κατάστημα - σούπερ μάρκετ στη Φλώρινα και αφαίρεσαν από κοινού διάφορα ειδή τροφίμων χρηματικής αξίας πάνω από -70- ευρώ. Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του καταστήματος.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθείσες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου