Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Σύλληψη για μεταφορά λαθρομετανάστριας


Συνελήφθη σήμερα 3 Αυγούστου, τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, ημεδαπός για μεταφορά αλλοδαπής, μη νόμιμης  μετανάστριας.

Λεφτά υπάρχουν

Ευρω-βόρες αοιδοί...

Ολική καταστροφή στα οπωροφόρα από το χαλάζι στο Φαράγγι


Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε στα οπωροφόρα και τη γεωργική παραγωγή το χαλάζι που έπεσε (για 15 λεπτά) το απόγευμα της Δευτέρας στην Τοπική Κοινότητα Φαραγγίου.

Διαγωνισμοί για τους κάθετους άξονες Κορομηλιά-Κρυσταλλοπηγή και Φλώρινα-Νίκη



Στην προκήρυξη των διαγωνισμών για την κατασκευή δύο κάθετων αξόνων, συνολικού προυπολογισμού που ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ, προχώρησε η Εγνατία Οδός Α.Ε. Tα δύο έργα έχουν ως εξής:

Οι ασκοί του Αιόλου

Οριστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα της "Μαλαματίνα"



Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμυνταίου λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Νέες επενδύσεις στη Δυτική Μακεδονία


Μετά από συντονισμένες, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, προσπάθειες του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, έγινε αποδεκτό από το Υπουργείο Ανάπτυξης

Εφ. "ΗΧΩ"

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στο Μανιάκι

Το πρωί της Δευτέρας 1 Αυγούστου, δύο (2) άνδρες ηλικίας από 25 έως 30 ετών αγνώστων λοιπών στοιχείων,  εξαπάτησαν 81χρονη ημεδαπή, στο Μανιάκι – Φλώρινας.

27η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτ. Μακεδονίας


Το Επιμελητήριο Κοζάνης και ο φορέας διαχείρισης του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης» έχουν την τιμή και τη χαρά να σας ενημερώσουν ότι η 27η «Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», ανοίγει τις Πύλες της από 23 ως 28 Σεπτεμβρίου 2011, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Φορέων, στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης (6ο χλμ Κοζάνης – Πτολεμαίδας).