Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Λεφτά υπάρχουν



Πηγή: Εφ."ΗΧΩ"

13 σχόλια:

  1. ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ 2 Χ 15000 ΕΥΡΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΆ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ Ν.Α ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝ.ΦΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΧΡΥΣΑ, 30 ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ BUDGET ΜΕΤΡΙΟΤΑΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 30? ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΜΑΛΛΟΝ) ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καψούρης...(κυραΓιώργαινα.. ο Γιώργος σου ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!)...)3 Αυγούστου 2011 στις 1:00 μ.μ.

    και πάνω που σας είχα ξεχάσει κ.Χρύσα...έχω και για σας μια πρόταση...να τραγουδήσω και στο δικό σας φεστιβάλ αν γίνεται...και για να μη σας φέρω σε δύσκολη θέση με καψουροτράγουδα και "Ζαχαρούλες" και σας χαλάσω τα συνεταιρλίκια...αρκούμαι και στα ρεμπέτικα...το σουξέ μου είναι:
    Μες στον πράσινο το μύλο
    μου τα παίρναν ταχτικά
    μα τους τα 'χω πάρει πίσω
    από μια καλή ΖΑΡΙΑ

    Μάγκες-μου, βάλτε
    μπρος πίσω πάτε
    να σας τα πάρω
    για να ΡΕΦΑΡΩ.

    Έχω μια μεγάλη ρέντα
    κι όλ' οι μάγκες απορούν
    και στη τσόχα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ψάχνουν άδικα να βρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μά αν είχαμε εκλογές θα ζητούσε 300.000, θα εγκρινονταν και θα έφταναν για όλες τις εκδηλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο συντάκτης της Ηχούς αλλά και ο σχολιαστής 3 Αυγούστου 2011 12:09 μ.μ. είναι κακοηθέστατοι και ψεύτες!

    Τι εννοείτε δηλαδή κύριοι ή κυρίες;

    Ότι ο Πολιτιστικός Οργανισμός Πρεσπών έτρωγε λεφτα των ελλήνων φορολογουμένων;

    Ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων που συγκεντρωνόταν δεν πήγαινε για πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά έμπαινε στις τσέπες κάποιων;

    Ότι έκαναν εκδηλώσεις μόνο και μόνο να μαζέψουν χρήματα γι' αυτούς και όχι για ιερό σκοπό;

    Ότι τα χρήματα των πρεσπών χρησιμοποιούνταν από τον εμπνευστή τους για να χρηματοδοτήσουν προεκλογικές εξτρατείες;

    Ντροπή σας! κακοηθέστατοι ανήθικοι και ψέυτες. Ένας θεσμός που έκανε γνωστές τις πρέσπες στα πέρατα του πολιτικού κόσμου και έδωσε πνοή στην Φλώρινα είναι δυνατόν να βάλεται έτσι; Αν κάτι έκανε ο έρμος ο Λιάνης ήταν αυτό και θα μας το βγάλετε ξυνο;

    Άμεση απάντηση τώρα από την κ. Μάντση
    Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουραφέξαλα σε όλο το φάσμα. Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί... Κληρονομιά του Λιάνη χωρίς λίρες... Τι ψάχνουν να βρούνε;

    Τραλαλα και Άγιος ο Θεός στα Πρέσπεια. Όσο για να πηγαίνουν οι ερωτιάρηδες δημοσιογράφοι και να περνούν νύχτες μαγικές και ονειρεμένες. Τον κοσμάκη τον σκέφτεται κανείς; Αν θέλει μουσικές και τραγούδια την στιγμή που βρίσκεται στην ανεργία και πεινάει;

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eρώτησεις;
    Η κυρία Μάντση είναι ισόβια πρόεδρος του Οργανισμού Πρεσπών;
    Ποιός την διόρισε;
    ή μήπως εκλέχθηκε από κάποια συνέλευση
    Με ποιά κριτήρια επιλέχθηκε για τη θέση αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.(ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ Ν.ΠΑΡΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Kαψούρης έχει στόχους:
    Μετά την υποψήφια Βουλευτή της Ν.Δ. και μελλοντική βουλευτή του Νομού μας κα Ρίζου πλευρίζει και την άλλη υποψήφια (κατά 99%)βουλευτή του Νομού μας κυρία Μάντση (του ΠΑΣΟΚ) στέλνοντας στοίχους και χαριτωμένα σχόλια.


    Αναδεικνύεται σε στάρ των τοπικών blogs που κατορθώνει το εξής: Η είδηση να είναι το σχόλιο του και όχι το κυρίως θέμα το οποίο σχολιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1. Υπήρχε μια πολύ ωραία Χορωδία, η οποία συμμετείχε μαζί με τον Σπανουδάκη (και τον Πάριο) στο Παλαί-ΧΑΝΘ. Ο τότε Βουλευτής Φλώρινας (Κορτσάρης), ο οποἰος ήταν κατενθουσιαμένος με την απόδοσή της, είχε "δεσμευτεί" να την καλέσει στα επόμενα "Πρέσπεια", αλλά "ἡταν πολλά τα λεφτά", οπότε και έμεινε στις υποσχέσεις. Η Χορωδία αυτή έχει ένα πολύ πλούσιο ρεπερτόριο και νομίζω είναι τα περισσότερα μέλη της διαθέσιμα.

    2. Το Ωδείο Φλώρινας (Νομαρχιακό), είχε πάρα πολλές επιτυχίες των μαθητών του σε Πανελλήνιο επίπεδο. Μπορούν να συμμετάσχουν και οι πιο καλλίτεροι μαθητές του.
    Επίσης υπήρχε και Χορωδία του Ωδείου (υπό την διεύθυνση της αειμνήστου Κουμπάκης), η οποία νομίζω ότι υφίσταται ακόμη υπό νέα διεύθυνση, και η οποία είχε λάβει μέρος σε προηγούμενα "Πρέσπεια".

    Υλικό υπάρχει. Πάρτε την ζωή σας στα χέρια σας. Η Πρέσπα πρέπει να ακούγεται ότι είναι κομμάτι της Φλώρινας (και όχι όπως ακούγεται εδώ στην Κρήτη, ότι γιά να πας στις Πρέσπες πρέπει να περάσεις πρώτα από την Καστοριά). Ξυπνάτε !!! ήρθε η ώρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΕΥΘΗΝΩΜΕ ΣΤΟΝ Κ.ΛΙΑΝΗ ΑΝ ΘΗΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑ 23 ΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΕΣΠΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΚΡΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΑ ΚΑΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.(ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ) χωρικοs

    ΑπάντησηΔιαγραφή