Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ξεκίνησε να συντάσσεται ο νόμος για τη ΔΕΗ - Φεβρουάριο κατατίθεται στη Βουλή - Οι βασικές προβλέψεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η σύνταξη από το υπουργείο Ενέργειας του νόμου για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Energypress" o στόχος είναι το νομοσχέδιο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη

Street Photoreportage Περίπατος στο νέο πάρκo των "Θαυμάτων" !

Φωτογραφίες: Λάζος ο Βουνίσιος

Η Φλώρινα πρωταγωνίστησε στην Πάτρα με 4 μετάλλια

Με συγκομιδή 4 μεταλλίων επέστρεψε από την Πάτρα η οχταμελής αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ. Το Σαββατοκύριακο 6-7/1/2018 πήρε μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας, το 1ο του 2018. Έτσι, οι αθλητές/τριες των ακαδημιών των ΣΑΡΙΣΩΝ έκαναν εξαιρετικό ποδαρικό για το νέο έτος.

Ανασκόπηση χρονιάς 2017 για τον ΑΟΦ

Το 2017 χαρακτηρίζεται ως μια χρονιά επιτυχημένη για τον ΑΟΦ σε όλα τα επίπεδα.Συγκεκριμένα απο 1/1/17 έως και 31/12/17:

Λυτρωτής ο Ηλιάδης για τον Ερμή

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ερμής Αμυνταίου έχοντας χρυσή αλλαγή τον Λεωνίδα Ηλιάδη κέρδισε με 1-0 την Καστοριά και βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Το ταξίδι!


Δυο πολιτικοί ταξίδευαν όλη μέρα, αργά την νύχτα κατάκοποι ζήτησαν να φιλοξενηθούν από μια πλούσια οικογένεια.
Η οικογένεια δεν γνώριζε την ιδιότητα τους, επιπλέον ήταν αγενείς και δεν ήθελαν να τους κομίσουν σε κάποιο από τα δωμάτια του αρχοντικού τους, έτσι του έστρωσαν σε ένα μικρό χώρο στο υπόγειο του σπιτιού.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: