Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πετράδι στο λωτό - Εικαστικές Συνομιλίες στο Goose Cafe

Συνομιλία 10η: Πετράδι στο λωτό
 Εμβρυακή φλόγα απεγκλωβίζει το ον, κατακρεουργεί τις άυλες πλησμονές του, κενώνει την ουσία του, αναδομεί την ομόκεντρη ενεργειακή δύναμη του λωτού, διαπερνά συμπαντικές σμίξεις, σμίγοντας το ον με κάθε αέναη

Γενική συνέλευση και εκλογές του συλλόγου «ΠΑΣ Πρέσπας»


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Π.Α.Σ. ΠΡΕΣΠΑΣ», σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί όλους τους φίλους του Συλλόγου, να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του παλιού Δημαρχείου Πρεσπών, στις 30-7-2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 21.00. 
Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Φιλανθρωπική εκδήλωση

Δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής «τεχνικών αναζήτησης εργασίας» για ανέργους

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΜΑ» διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια για ανέργους από έμπειρα στελέχη του χώρου της Αγοράς Εργασίας.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν

O «Αριστοτέλης», συγχαίρει τις αθλήτριες Πετοσφαίρισης του συλλόγου

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», συγχαίρει τις αθλήτριες Πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας για τις εξαιρετικές παρουσίες τους και την τελική τους κατάταξη στο Πρωτάθλημα «Beach-Volley Junior Regional 2014» στις κατηγορίες Κ16 και Κ19. 
Συγκεκριμένα συγχαίρουμε τις αθλήτριες της Κατηγορίας Κ16:

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί επιχειρήσεις - χορηγούς της ομάδας Beach-Volley του συλλόγου

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις που συνέδραμαν τις Ομάδες Πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας στο Πρωτάθλημα «Beach-Volley Junior Regional 2014» στις κατηγορίες Κ16 και Κ19.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 28 Ιουλίου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: