Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί επιχειρήσεις - χορηγούς της ομάδας Beach-Volley του συλλόγου

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις που συνέδραμαν τις Ομάδες Πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας στο Πρωτάθλημα «Beach-Volley Junior Regional 2014» στις κατηγορίες Κ16 και Κ19.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

1)  Το Ξενοδοχείο «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» στη Φλώρινα, για τη δωρεάν παραχώρηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων (γήπεδο  Beach-Volley) προκειμένου να πραγματοποιούνται όλες οι προπονήσεις των Ομάδων Beach-Volley του Συλλόγου μας.
2) Την επιχείρηση «FRIENDS CAFE» στη Φλώρινα, για την οικονομική της ενίσχυση προκειμένου να καλυφθεί μέρος του κόστους της μετάβασης των Ομάδων Beach-Volley, στο Λιτόχωρο Κατερίνης για το αντίστοιχο Τουρνουά του Πρωταθλήματος.
3)  Την επιχείρηση του κ. «Αντωνιάδη Κωνσταντίνου» στη Φλώρινα, για την οικονομική της ενίσχυση προκειμένου να καλυφθεί μέρος του κόστους της μετάβασης των Ομάδων Beach-Volley, στην Κατερίνη για το αντίστοιχο Τουρνουά του Πρωταθλήματος.
4)  Την επιχείρηση «Κτήμα και Εγκαταστάσεις ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ», στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, για την ένθερμη φιλοξενία της και την παράθεση δωρεάν γευμάτων προς τις Ομάδες Beach-Volley στον Άγιο Παντελεήμονα κατά τη διάρκεια του αντίστοιχου Τουρνουά του Πρωταθλήματος.
Η ευγενική χειρονομία τους, καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους τους, την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες, όπου γης, για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια. Επιπλέον, αποκτά βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, οι παραπάνω Τοπικές επιχειρήσεις ήλθαν ως αρωγοί με τις ένθερμες χειρονομίες τους.
Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου