Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

5 προσλήψεις στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.).

43 νέες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η  Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει την πλήρωση, κατόπιν επιλογής, σαράντα τριών (43) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματός της.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων στο Αμύνταιο

Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού και τη Βιβλιοθήκη Αμυνταίου προσκαλούν τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:30 μ.μ. στην Βιβλιοθήκη Αμυνταίου, στην εκδήλωση που διοργανώνεται  με αφορμή την

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την αντρική ομάδα των Σαρισών

Δύο νίκες και μία ήττα σημείωσε η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Βορείου Ελλάδας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου αγωνίστηκαν οι 10 ομάδες που απαρτίζουν τον όμιλο.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ παρατάχθηκαν με τους:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 26  Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: