Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Σύλληψη αλλοδαπού για κακουργήματα


Από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Β’ Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσής μας, συνελήφθη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 4 Ιουνίου ένας υπήκοος Αλβανίας,

Πού οδηγεί η αγανάκτηση


Πού οδηγεί η αγανάκτηση
Οι τρεις εκδοχές για το αύριο των διαδηλωτών της πλατείας
Μεταξύ Πεταλωτή και Πάγκαλου θα προτιµήσω τον Λένιν, που έγραψε ότι στην πολιτική «αυθόρµητο είναι το συνειδητό σε εµβρυώδη κατάταση»: αν εκείνος είχε πει το σωστό, τότε το κίνηµα των «Αγανακτισµένων» θα ανελιχθεί σε ωριµότερες µορφές πολιτικής συνείδησης και δράσης ή θα εκφυλιστεί, αφού πρώτα µας ξεκουφάνει µε θορυβώδεις εξάρσεις µικροαστικής απελπισίας. 

Το περιβάλλον δεν έχει σύνορα

Τη νεκρή ζώνη, ανάμεσα στα τελωνεία της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ καθάρισαν το μεσημέρι διακόσια πενήντα, περίπου, παιδιά της πέμπτης και έκτης δημοτικού, από σχολεία της Φλώρινας και του Μοναστηριού, αντίστοιχα, σε μια συμβολική κίνηση με αφορμή τον εορτασμό για την ημέρα του περιβάλλοντος.

Νέο ραντεβού των Αγανακτισμένων Φλωρινιωτών


Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτηση μας κατά της κρίσης.  Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο.  Αυθόρμητα, μακριά από χρώματα, κόμματα, ιδεολογίες, κυβερνητικές οργανώσεις, φοιτητικές παρατάξεις και μακριά από την βία! 

Οι μαθητές του Ξινού Νερού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, οι λιλιπούτιοι μαθητές του δημοτικού και του νηπιαγωγείου στο Ξινού Νερού, μαζί με τους δασκάλους  τους ξεχύθηκαν  στους δρόμους και τα πάρκα του χωριού σε μια εκστρατεία καθαριότητας.

Ο Νίκος Καζαντζάκης και οι Πόντιοι του Καυκάσου


Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ποντιακή ιδέα», το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ν.Καυκάσου συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ο Νίκος Καζαντζάκης και οι πόντιοι του Καυκάσου»,

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Φλώρινας για το Ολοήμερο Σχολείο


Το υπουργείο Παιδείας, για μια ακόμη φορά, έδειξε το αντικοινωνικό του πρόσωπο βάλλοντας κατά του θεσμού του Ολοήμερου Σχολείου. Ενός θεσμού που κυβερνητική παράταξη τον είχε σημαία του από την αρχή της δεκαετίας του 2000.

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στη Φλώρινα



Η Ένωση Κρητών Ν.Φλώρινας "Η Μεγαλόνησος" οργανώνει συναυλία με το Λουδοβίκο των Ανωγείων σήμερα, Σάββατο 4 Ιουνίου,

Εκδηλώσεις από το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών