Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Καταγγελία για τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς

Το Σωματείο Εμπορικών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε επιχειρήσεις προσφοράς υπηρεσιών Φλώρινας, μέλους του ΠΑΜΕ  καταγγέλλουμε το Ν.Π.Δ.Δ.

Ανοιχτή επιστολή για το θέμα της επιβολής τροφείων στους παιδικούς σταθμούς Φλώρινας

Του Κωνσταντίνου Λιθοξοΐδη
Το πραγματικό πρόβλημα στην Φλώρινα είναι και πάλι το πετρέλαιο θέρμανσης, δυστυχώς όταν οι δήμοι της Π.Ε. Φλώρινας καλούνται να καλύψουν αυξημένες δαπάνες για το πετρέλαιο θέρμανσης των σχολείων μας, το αποτέλεσμα είναι η απώλεια της παραμικρής ταμειακής ρευστότητας για οποιαδήποτε άλλη  δραστηριότητα τους.
Βέβαια η εύκολη λύση είναι η επιβολή τροφείων στα παιδιά των παιδικών σταθμών

Καμία συζήτηση για επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φλώρινας

Ο Δήμος Φλώρινας βαδίζει σταθερά στην αντιλαϊκή πολιτική. Με απόφαση που επιδιώκουν να ληφθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θέλουν να επιβάλουν στους γονείς να πληρώνουν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς.
Προσπαθούν να φορτώσουν κι άλλα

"Σκληροί τελωνειακοί έλεγχοι στους πολίτες της Φλώρινας" η πρόταση του Σάββα Σαπαλίδη, προέδρου του Ε.Β.Ε. Φλώρινας

Γράφει ο Βασίλης Τζώτζης

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Θυμάμαι


Γράφει η Φοίβη
Μια από τις ισχυρότερες ανάγκες της ψυχής είναι η ανάγκη για κοινότητα, πρόκειται όμως για μια κοινότητα ελαφρώς διαφορετική από την τυπική κοινωνική της μορφή. Η ψυχή λαχταράει την επαφή, την ποικιλία, την οικειότητα και την ιδιαιτερότητα. Είναι λοιπόν αυτές οι ιδιότητες της κοινότητας που αναζητεί η ψυχή και όχι την πνευματική ομοιομορφία και την κανονικότητα.
Η μοναξιά μπορεί να είναι αποτέλεσμα της

Φλώρινα, η τέχνη στην πόλη

Το έργο τέχνης, πέρα από κατάκτηση πνευματική, προσφέρεται ως πεδίο επικοινωνίας μεταξύ του δημιουργού του και των θεωρών του. Μια τέτοια κορυφαία στιγμή κάθε χρόνο απολαμβάνουν όσοι παρακολουθούν τις παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών των νέων καλλιτεχνών, που διεκδικούν την αποφοίτησή τους από

Ψήφισμα – Διαμαρτυρία για την καταβολή τροφείων στους παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Φλώρινας

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πέρασμα την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013.
Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φλώρινας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013, θα συζητηθεί η εισήγηση

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 25 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Να σαρώσει ο λαός παλιούς και νέους σωτήρες

Σχόλιο του ΚΚΕ για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις
Η αντιπαράθεση των κομμάτων τηςσυγκυβέρνησης, για τον τρόπο που μεθοδεύτηκε το λουκέτο στην ΕΡΤ, συμβάλλει στην αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού. Η ΝΔ αξιοποίησε το ζήτημα της ΕΡΤ για να κάνει σινιάλο στα αστικά επιτελεία,

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 25 Ιουνίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό για το καλύτερο σλόγκαν για την ελληνική γεωργία

Τι σημαίνει για σένα ελληνική γεωργία; Πες το μας απλά. Με μία φράση. Σκέψου κάτι πρωτότυπο και ελληνικό!
Η Ελληνική Γεωργία διοργανώνει