Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Στις 9 θα χτυπήσει αύριο το κουδούνι στα σχολεία του Νομού


Αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της A/θμιας και B/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού θα λειτουργήσουν,  με ώρα 

Η Μαυρούλα και ο Λυκάνθρωπος!!


Δεν είναι τίτλος παραμυθιού ούτε ταινίας τρόμου. Είναι η Φρίκη και το ΑΙΣΧΟΣ με δύο λέξεις για το περιστατικό που παρουσιάζουν οι Ζωόφιλοι Φλώρινας με πρωταγωνίστρια μια μικρή σκυλίτσα (1,5 έτους και 20 κιλών), τη Μαυρούλα.  Το άτυχο ζώο υπήρξε θύμα κάποιου ασυνείδητου που θέλησε να τη βασανίσει δένοντας σφιχτά στο πόδι της ένα χοντρό σύρμα!!! Η απίστευτη συνέχεια αποτυπώνεται με ακρίβεια στις παρακάτω φωτογραφίες. Φρίκη και Αίσχος!!! 

Πρέσπες: Ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο στην εσχατιά της Ελλάδας (video)


Ως ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο στην εσχατιά της Ελλάδας χαρακτηρίζει τις Πρέσπες ο δημοσιογράφος του MEGA, Γιάννης Σωτηρόπουλος. Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί το οδοιπορικό στις Πρέσπες όπως αυτό προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μega»  

Η φροντίδα της ψυχής σε ημέρες κρίσης


Η κρίση χτύπησε την πόρτα μας. Αυτη είναι η μεγάλη αλήθεια. Πρέπει να το παραδεχτούμε και να προσπαθήσουμε να την αντιμετωπίσουμε κατανοώντας την. Πρέπει να σκύψουμε με φροντίδα πάνω στήν ταλαιπωρημένη ψυχή μας.

Αστυνομικά Νέα


Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας του παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση Νομού, έχει ως εξής:

Τριήμερη αποχή δικηγόρων από αύριο


Η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνήλθε έκτακτα σήμερα αποφάσισε πανελλαδική αποχή δικηγόρων την 11, 12 και 13 Ιανουαρίου 2012.

Ξεπαγώνει ο Τοπικός Πόρος


“Πράσινο φως” για την κατανομή αδιάθετων κονδυλίων από το τέλος Ανάπτυξης (Τοπικός Πόρος Ανάπτυξης) Βιομηχανικών περιοχών παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος από Λιγνιτικούς Σταθμούς του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος 2007-2011, δίνει η υπουργική απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος, 

ΕΑΣ Αμυνταίου: Συγχώνευση Συνεταιριστικής Οργάνωσης



Tη συγχώνευση της Συνεταιριστικής Οργάνωσης με την πλειοψηφία των πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών – μελών της και τη μετατροπή της σε πρωτοβάθμιο Αγροτικό Συνεταιρισμό

Σύσκεψη φορέων για τον πολιτισμό της Φλώρινας


Ενόψει της επανεκκίνησης του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς, σχετικά με δράσεις που αφορούν τον πολιτισμό, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντινίδης Στάθης επικοινώνησε με τον έτερο Βουλευτή Φλώρινας, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, τους Δημάρχους Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών και 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα  Τρίτη, 10 Ιανουαρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: