Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

44 θέσεις εργασίας στο ΛΚΔΜ

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι το ΛΚΔΜ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 44 (σαράντα τεσσάρων) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Κλάδων.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που

Αποτελέσματα ΕΛΓΑ για την προκήρυξη ΣΟΧ 1/2016

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν ανασυνταγμένοι οι πίνακες κατάταξης υποψηφίων του

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στη Φλώρινα

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, που βρίσκεται σε ολιγοήμερη ιδιωτική επίσκεψη στη Φλώρινα, σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 θα μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο

7ο Τουρνουά Τενις στο TSOTAKIS PLACE

Το TSOTAKIS PLACE oργανώνει στον πολυχώρο του Ανοιχτό Τουρνουά ΤΕΝΙΣ.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 16 Αυγούστου στα τηλέφωνα 2385026555 , 6976726502 & 6980755543.
Η κλήρωση των αγώνων θα

Ψήφισμα του Συνδέσμου Μοναστηριωτών για την απώλεια του Θεόδωρου Πέπη

Με την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Θεόδωρου Πέπη, επί 25 χρόνια Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και Πέριξ εν Φλωρίνη "Η ΕΛΠΙΣ", το Δ.Σ. του Συλλόγου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016, εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για την απώλεια του αλησμόνητου Γραμματέα μας, και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Ψήφισμα του ΦΟΟΦ για την απώλεια του Θεόδωρου Πέπη

Την 11η Αυγούστου 2016 και ημέρα Πέμπτη,  συνήλθε έκτακτα  το ΔΣ του Φ.Ο.Ο.Φ στο άκουσμα της γνωστοποίησης του θανάτου του εκλεκτού  μέλους, Θεόδωρου Πέπη, ο οποίος υπηρέτησε πάνω από έξι δεκαετίες, ως Γ.Γ του ΦΟΟΦ, τιμώντας με την παρουσία του, με την αγάπη, την αγωνία του, την ευσυνειδησία, το ήθος του χαρακτήρα, τη μεθοδικότητα και την επιμονή, στην υλοποίηση των στόχων και των σκοπών του Ομίλου μας, αλλά και κατά επέκταση την προσφορά στους συμπολίτες μας.
Για τους λόγους αυτούς αποφασίζει ομόφωνα τα εξής:

Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του Θεόδωρου Πέπη

Το ΔΣ του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», απηχώντας τον οφειλόμενο σεβασμό και τα συναισθήματα της Αριστοτελικής οικογένειας, εκφράζει τη θλίψη για την εκδημία του Θεοδώρου Πέπη.
Ο αείμνηστος Θεόδωρος Πέπης, υπηρέτησε ακάματα τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ από πολλές και επιτελικές θέσεις πολλών ΔΣ και επί πολλά χρόνια, αποτελώντας