Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Λουκάς Σιώκης

Το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαΐου 2015, στο “Σπίτι των Πολεμικών Τεχνών” στα Άνω Λιόσια Αττικής έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Shotokan “στυλ”. Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ συμμετείχε και σε αυτό το κορυφαίο γεγονός με τον Σιώκη Λουκά. Ο Φλωρινιώτης Πρωταθλητής πήγε στο πρωτάθλημα κατέχοντας είδη την Τρίτη θέση από πέρσι και έπρεπε αν μη τι άλλο να διατηρήσει τη θέση του. Και τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ ανεβαίνοντας στο

Παράσταση «ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Σας προσκαλούμε στην παράσταση του «ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας την Κυριακή 17 Μαΐου  2015 και ώρα 12:00 μ. στην αίθουσα θεάτρου  Φ.Σ.Φ «Αριστοτέλης».
Παρουσιάζονται 19  χορογραφίες. 
Χορεύουν τα 80 μέλη του Χοροθεάτρου και η

"Χρυσοί στέφανοι ἐκ Μακεδονίας"

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, που διοργανώνεται από το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων (ICOM) και καλεί το κοινό να επισκεφθεί τη φωτογραφική έκθεση του Ορέστη Κουράκη με θέμα «Χρυσοί στέφανοι κ Μακεδονίας» στις αίθουσες του Αρχαιολογικού Μουσείου Φλώρινας.
Αριστουργήματα της αρχαίας μακεδονικής μεταλλοτεχνίας που αναπαράγουν στεφάνια από

Σεμινάριο τυμπάνων

ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ DRUM SET
Το Ωδείο Φλώρινας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Άνοιξη Μουσικής 2015”, διοργανώνει σεμινάριο τυμπάνων με τον Φώτη Μπαρή την

Σύλληψεις σε περιοχή της Φλώρινας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και περί προστασίας αρχαιοτήτων κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας δύο ημεδαποί (25 και 23 χρονών), για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων κατά περίπτωση. 
Συγκεκριμένα, την 14-05-2015 το