Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Λουκάς Σιώκης

Το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαΐου 2015, στο “Σπίτι των Πολεμικών Τεχνών” στα Άνω Λιόσια Αττικής έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Shotokan “στυλ”. Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ συμμετείχε και σε αυτό το κορυφαίο γεγονός με τον Σιώκη Λουκά. Ο Φλωρινιώτης Πρωταθλητής πήγε στο πρωτάθλημα κατέχοντας είδη την Τρίτη θέση από πέρσι και έπρεπε αν μη τι άλλο να διατηρήσει τη θέση του. Και τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ ανεβαίνοντας στο
ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μετά από πολύ δυνατούς και δύσκολους αγώνες στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος αποσπώντας το χειροκρότημα και το σεβασμό της κερκίδας και όλης της Ελλάδας.
Κορομπίλης Γεώργιος (Sensei): Συγχαρητήρια στο Λουκά για την υπερπροσπάθειά του αυτή. Δουλέψαμε όλο το χρόνο σκληρά και κατεβήκαμε στο πρωτάθλημα με στόχο να αλλάξουμε το χρώμα του μεταλλίου που ήδη κατείχαμε και τα καταφέραμε. Τώρα, την άλλη εβδομάδα είναι το κύπελλο Β. Ελλάδος όπου και θα συμμετάσχουμε για απόκτηση εμπειριών με στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Είναι τιμή για το σύλλογο να έχει στις τάξεις του τέτοιους αθλητές. Δοξάζουν την Πόλη μας και τον Σύλλογο όπου και να παίζουν, είναι πάντα στο βάθρο αλλά το κυριότερο είναι το αγωνιστικό τους ήθος και η άψογη συμπεριφορά τους. Συγχαρητήρια Λουκά, μας έκανες πολύ περήφανους! Σου εύχομαι εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου ό,τι καλύτερο, κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή κατάρτιση με σεμινάρια- τουρνουά ώστε να είστε πάντα ετοιμοπόλεμοι.       



1 σχόλιο:

  1. Δασκαλε κυριε ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ σε ευχαριστω για ολα.Σε Ευχαριστω που με εκανες πρώτα Αθλητή και μετά Πρωταθλητη!!!.Και σε σενα κυριε προεδρε τουσυλλογου μας κυριε ΚΙΜΩΝΑ ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΗ τις θερμες ευχαριστιες για την συνεχη συμπαρασταση σου και την προβολη των επιτυχιων μου.Κυριε ΝΙΚΟ ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ σε ευχαριστω πολυ για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή