Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Εικονικά Παρεστιγμένα


Σύλληψη για "φρουτάκια" στη Φλώρινα


Το απόγευμα της Παρασκευής, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα δύο 45χρονους ημεδαπούς για διενέργεια παράνομου παιγνίου.
Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα 

"Στιγμές που τρέχουν"


Ο Pino Pandolfini και η Δήμητρα Σιατερλή, ζευγάρι στη ζωή και στην τέχνη, εκθέτουν μια σειρά απο χαρακτικά έργα και ζωγραφικά, στο χώρο της gallery512, στην Πτολεμαϊδα με μια διάθεση  οικειότητας, εντελώς αντιμνημειακή.
Σχεδιάζουν:

Τα "Ζαφειρένια Μάτια" της Σ.Ηλιάδου


Το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81 – Θεσσαλονίκη) σας προσκαλεί σε εκδήλωση με αφορμή το μυθιστόρημα της Σοφίας Ηλιάδου ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ ΜΑΤΙΑ (εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ), τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012, στις 7 μ.μ
Θα μιλήσουν:

Η μεγαλύτερη αδικία που έγινε ποτέ στο ΙΚΑ


Η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό δημόσιο, είναι αυτή η ιστορία με τα 500 παιδιά, που πέρασαν αξιοκρατικά στο ΙΚΑ, μέσω ΑΣΕΠ και πήραν άλλους από άλλη προκήρυξη, που προοριζόταν για την Αγροτική τράπεζα, που στο μεταξύ ...έκλεινε!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Αμύνταιο


Το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν σε περιοχή του Αμυνταίου Φλώρινας, δύο ημεδαπούς 31 και 34  χρονών για

Η θυσία στον Περδίκα στους αγώνες του σήμερα


Με το ντουφέκι μου στον ώμο
σε πόλεις κάμπους και χωριά
της λευτεριάς ανοίγω δρόμο
της στρώνω βάγια και περνά

Εμπρός Ε.Λ.Α.Σ. για την Ελλάδα