Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Παραιτήθηκε από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ ο Γ.Λιάνης


Με 4σέλιδη επιστολή του στον πρωθυπουργό, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης,
κατέστησε σαφές ότι ανεξαρτητοποιείται από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, υποβάλλοντας την παραίτησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, λόγω του Μεσοπρόθεσμου.
Ο κ. Λιάνης θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας.
Πηγή: zougla.gr

45 σχόλια:

  1. Μπράβο Λιάνη,
    τίμησες με την πράξη σου τη Φλώρινα
    Στην ιστορία έγραψε:
    "Ο Λιάνης, ο βουλευτής Φλώρινας, από αυτούς που αντιστάθηκαν στο παπανδεϊκό "νεοδοσιλογισμό" .
    Μια πλειάδα πλέον πασόκων , βρίσκονται στον αντίποδα της "νεοδοσιλογικής" πολιτικής. Είναι καιρός να αλλάξουν πλέον οι συσχετισμοί μέσα στο κόμμα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.
    Οι υπόλοιποι ας πάρουν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και ας τα βρουν (συναίνεση)-ως δεξιοί πλέον- με τη Δεξιά.
    Ν΄σαι καλά Λιάνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φλώρος Θαλασσινός14 Ιουνίου 2011 στις 7:25 μ.μ.

    "Ου δείκνυται το τέλος εκ της αρχής, αλλ' η αρχή
    εκ του τέλους"
    έφη ο Μάξιμος ο Ομολογητής

    "Τα στερνά τιμούν τα πρώτα"
    είπε ο θυμόσοφος Λαός

    Σε όποιο ποσοστό κατά την κρίση του καθενός ισχύουν τα παραπάνω γιά την κίνηση του Γ. Λ.,
    το σίγουρο είναι ότι σε κάποιο ποσοστό ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθυστερημένη ίσως η κίνηση, αλλά σίγουρα η ιστορία θα του πιστώσει ότι σηματοδότησε το ξήλωμα της κυβέρνησης δοσιλόγων. Μαγκιά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO KARABI BOYLIAZEI KAI TA PONTIKIA ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε αυτό το κλίμα απελπισίας , που μας έχει κυριεύσει, ας αισθανθούμε λίγο περήφανοι, ένας δικός μας- ένας φλωρινιώτης , δίνει μάχη με τη συνείδησή του και αποφασίζει να αντιδράσει.
    Ναι αισθάνομαι μια ανακούφιση.
    Η παρίτηση Λιάνη καθιστά τη θέση των υπολοίπων συντοπιτών μας, κυβερνητικών παραγόντων, νάναι πλέον προσεκτικότατοι στην άποψή τους και στη σχέση τους με το κόμμα.
    Υπάρχει το παράδειγμα πλέον...
    Υπάρχει η πράξη ευθύνης...
    Καιρός να αντιδράσουν κι αυτοί, να στείλουν τα μηνύματά τους , να πάρουν πλέον μια άλλη θέση, να επηρεάσουν όσο μπορούν στην κατεύθυνση να ακούσουν οι καρεκλοκένταυροι της Αθήνας, ότι από δω από τη Φλώρινα , ξεκινάει πράγματι η ανατροπή μιας πολιτικής που θα πνήξει κάθε ένα μη προνομιούχο.
    Λιάνη, παρόλο που ήμουν ΠΑΣΟΚ, δε σε ψήφιζα,τώρα μπήκες στην καρδιά μου, βαθιά μέσα...Το κυριότερο μπήκες και στην καρδιά των παιδιών μου, που καθώς σήμερα σε γνωρίζουν θα σε θεωρούν τον πιο αξιοπρεπή βουλευτή της παρούσης βουλής.
    Λιάνη, σε ευχαριστούμε , τίμησες τη Φλώρινα και τους φλωρινιώτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τάνια Γραμματικού14 Ιουνίου 2011 στις 8:35 μ.μ.

    ηρωική εξοδος Γιώργος Λιάνης! Ζούμε μεγάλες στιγμές! Ξέρει οτι είναι τελειωμένος. Το ξέρει καιρο...
    Διαλεγει να σωσει (νομίζει ότι θα σωσει για την ακρίβεια) την υστεροφημία του, απο την ίδια τη χώρα.
    Οι λόγοι συνείδησης υπουργέ μου οδηγούν σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όχι σε διατήρηση του αξιώματος του βουλευτή Φλώρινας έως το τέλος της θητείας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ζωή οδηγούσες τις εξελίξεις... τώρα οδηγείς και τις ελπίδες μας...20 χρόνια είμαι ψηφοφόρος σου και δεν το μετάνιωσα ΠΟΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα ορφανά του Λιάνη τώρα τι θα κάνουν?? έκλεισε τι μαγαζί λεβέντες....και είστε γνωστοί και πολύ εκτεθιμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρία Γραμματικού... θεωρείτε πως το μεσοπρόθεσμο θα σώσει τη χώρα; Είστε λοιπόν υπέρ του μνημονίου; Εσείς δεν είστε αγανακτισμένη με όσα γίνονται; Επικροτείτε την κυβέρνηση, ελπίζοντας σε μια θέση στο επόμενο ψηφοδέλτιο; Οι παραιτήσεις ή οι ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών - γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες σύντομα - πιστεύετε ότι κάνουν κακό στη χώρα; Και τα λέτε αυτά εσείς, που δε ζείτε κάθε μήνα με την αγωνία εάν θα πάρετε μισθό και αν θα μπορείτε να ζήσετε την οικογένεια σας.
    ΥΓ1: Ο Λιάνης τέλειωσε μόνος του τον εαυτό του. Δεν τον τέλειωσε κανείς... ούτε εσείς, ούτε οι υπόλοιποι του ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα. Μόνος του δήλωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική και αυτό ίσως έχει ενοχλήσει αφάνταστα πολλούς και πολλές, που δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν σε καμία εκλογική μάχη.
    ΥΓ2: Και γιατί άλλωστε να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα; Για να πάρει την έδρα ο ο Σουμπάσης, να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και έτσι να... σωθεί η χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε τρελοπόντιε, εδώ η χώρα καίγεται και εσύ ασχολείσαι με τα ορφανά του Λιάνη. Τόση εμπάθεια πια; Ή είναι από προσωπική πικρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΆΝΕΡΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ14 Ιουνίου 2011 στις 8:51 μ.μ.

    Λιάνης "οδηγός ελπίδων¨" χαχαχαχαχαχα όπως οδηγός ασθενοφόρου....ζζζζζζζζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ξαλάφρωσααααααααα ούφ!! εσύ κλάψε ορφανό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρελοπόντιε ούτε ορφανό είμαι, ούτε σαν και και εσένα. Δεν έχω στηριχτεί σε καμιά πολιτική πλάτη και τα έχω καλά με τον εαυτό μου.. χωρίς κόμπλεξ και κακίες απέναντι σε όσους δε με "βοήθησαν" όπως εσύ καλή ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μιλάς πολύ αργά πιά κ λιάνη.τώρα που τέλειωσαμε δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως στεναχωρήθηκαν οι Παπανδρεικοί εδώ μέσα? αυτό διακρίνω σε κάποια σχόλια.
    Άλλωστε ο Λιάνης στήριξε τον Βενιζέλο το 2007, αλλά καλά έκανε και δεν παραιτήθηκε, να δώσει έτοιμη έδρα στον επόμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τάνια Γραμματικού14 Ιουνίου 2011 στις 9:32 μ.μ.

    αφήστε με εμένα αγαπητε 8.50, πείτε πως εγώ είμαι μία φιλοδοξη χωριατοπούλα, που θέλω να γίνω πρόεδρος της Δημοκρατίας! Θεωρήστε με γραφική, δεν έχω θέμα
    Ναι είμαι αγανακτισμένη που ΔΕΝ εφαρμόζεται το μνημόνιο, ναι στηρίζω την κυβέρνηση και ΟΧΙ ο Λιάνης ΔΕΝ τέλειωσε τον εαυτό του. Γιατί έγινε ήρωας, εξηγήστε μου; Για την απίστευτη δήλωση: "Για να μπορώ να λειτουργώ ελεύθερα σαν βουλευτής χρειάστηκε όσο κι αν σας ξενίζει αυτό, να αποφασίσω πρώτα ότι δεν πρόκειται να είμαι ξανά υποψήφιος βουλευτής! Για πρώτη φορά αισθάνομαι πιο ελεύθερος και για πρώτη φορά κάνω αυτό που επιτάσσει το Σύνταγμα"; Θέλει δηλαδή να μας πει πως για πρώτη φορά θα ψηφίσει κατά συνείδηση#asemas
    πι.ες: την έδρα ΔΕ θα την πάρει ο Σουμπάσης, θα την πάρει ο πρώτος αναπληρωματικός στο σύνολο της Λίστας των αναπληρωματικών της ΚΟ, αλλά είναι τουλάχιστον φτηνό το επιχείρημα
    πι.ες2:τα μισθά, την ασυλία, τα μπόνους θα συνεχίζει να τα παίρνει ο ήρωας, σωστά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για εσας όμως κα Γραμματικού δεν μας είπατε τίποτα... ξεγλυστρίσατε με έξυπνο, είναι η αλήθεια, τρόπο και με ειρωνία που σας βολεύει να ξεφεύγετε από τα δύσκολα.
    Εγώ πάντως αυτό που διακρίνω είναι μια διαχρονική εμπάθεια σας απέναντι στο Λιάνη και ίσως μια "πικρία" για τη σημερινή του κίνηση. Και χαίρομαι που σας ακούω ότι στηρίζετε την κυβέρνηση στο θέμα του μνημονίου... πρέπει είστε μία από τους ελάχιστους Ελληνες που το κάνουν. Δεν θα το κάνατε όμως αν ήσασταν άνεργη, ιδιωτική υπάλληλος, συνταξιούχος κλπ κλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και προς Θεού, κανείς δε χαρακτήρισε το Λιάνη ήρωα... τουλάχιστον όχι εγώ. Αν θέλετε τη γνώμη μου, ως βουλευτής 22 χρόνια φέρει το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για τα όσα αρνητικά συμβαίνουν. Και το μεγαλύτερο μέρος των όσων θετικών έχουν υπάρξει κατά καιρούς. Άλλο το ένα όμως, άλλο το άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τάνια μου, την έδρα δεν θα την πάρει κανένας. Δεν παίζει ρόλο ποιός θα την έπαιρνε...

    Ο Λιάνης όσο αντέχει, έδρα δεν παραδίδει.

    Όλα τα άλλα (που προβάλλει ο Λιάνης και οι "οπαδοί" του) είναι φτηνές δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλά, δεν καταλάβατε ακόμα ότι ο Λιάνης αυτό θέλει; Να ασχολούμαστε όλοι μαζί του; Βρήκε τοίχο να ξύθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τάνια Γραμματικού14 Ιουνίου 2011 στις 10:38 μ.μ.

    κρατώ την προτροπή του 10.28 και σταματώ να ενισχύω την ηρωοποίηση του Προμηθέα εν Φλωρίνη :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γραφική καλά το είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. νωρίς το καταλάβατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ή αλλιώς κρατώ τα μπόσικα να μη με πάρει η μπάλα!
    Εντάξει μας έπεισες κι εσύ που βολεύτηκες επί Πετκάνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11:01,και όχι μόνο βολεύτηκε, αλλά από τότε πήρε φόρα....και άρχισε να έχει και φιλοδοξίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο παππούς ο Λιάνης είναι εκείνος που στήριζε και τον θείο της τον Τράικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μην μου πληγώνετε τα λιανάκια! άρχισαν τα γνωστά κολπάκια για να αποστομώσουν τα κακά στόματα για τον θείο Λιάνη δια του κανιβαλισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κυρία Γραμματικού, κάνετε λάθος που υπογράφετε επώνυμα και απαντάτε σε ανώνυμους επίσης ανώνυμα.
    Αν γράφουμε στο florinea είναι επειδή είναι ένα επώνυμο μπλόκ που μας δίνει την ευκαιρία να εκφραστούμε ανώνυμα, επειδή γνωρίζουμε τους κανίβαλους και το κάνουμε στο πλαίσιο της αυτοπροστασίας μας. Οι κανιβαλοι θα μας πουν αμέσως μετά δειλούς! Μην ασχολειστε. Διότι ξέρουμε καλύτερα και από αυτούς πως επιβιώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αναιδέστατος ο Λιάνης! Τον ενδιαφέρει ο φαρμπαλάς! Πως αλιώς θα μιλούσαν γι αυτόν από την Κρήτη μέχρι την Φλώρινα! Λαικιστής όπως πάντα! Μόλις είδε το καράβι να χάνεται την έκανε..ηρωικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τάνια Γραμματικού15 Ιουνίου 2011 στις 1:09 π.μ.

    επι προσωπικού και σας αφήνω να λυσάξετε: ε δε θα απολογηθώ που δεν είμαι άνεργη ή συνταξιούχος, το δικό μου όμως πόθεν έσχες, φιγουράρει στα γραφεία του Άρειου Πάγου κάθε χρόνο! το δικό σας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπράβο στον Γ.Λιάνη για τη σημερινή του απόφαση, η ιστορία θα κρίνει όλους αυτούς που υποστηρίζουν το μεσοπρόθεσμο ή Μνημόνιο ΙΙ , ας το διαβάσουν προσεχτικά όλοι όσοι πρόκειται να το ψηφίσουν και θα καταλάβουν ότι βάζουν την Ελλάδα υποθήκη στους οικονομικούς εγκληματίες, Ας μας πουν επιτέλους, οι διάφοροι που κατακρίνουν τον Λιάνη αν η Φλώρινα είχε ή έβγαλε καλύτερο βουλευτή τα τελευταία 30 χρόνια, λάθη και παραλείψεις φυσικά και υπήρξαν από μεριά του, αλλά το ότι πρόσφερε στο νομό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, παρά μόνο όσοι είναι εμπαθείς μαζί του ή έχουν τσίμπλες στα μάτια σαν την Τάνια!! Θεωρώ ότι ήταν τιμή που τον είχαμε βουλευτή στο νομό μας!!
    Ίσως αδικώ τον Στάθη Κων/δη όταν αναφέρομαι για τα τελευταία 30 χρόνια βουλευτικής δράσης στο νομό μας, γιατί είναι ένας από τους πιο δραστήριους, αλλά είναι πολύ νωρίς για να κριθεί.
    Ο Νεοδημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. άντε πάγαινε ρε προπαγανδιστάκο της πλάκας, κλάψτε μόνοι σας ρε και αφήστε τον Στάθη στην ησυχία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ Γ. ΛΙΑΝΗ.
    ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ κύριε Λιάνη και από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΩΙΝΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ Ο 11.50.ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ κυρία Γραμματικού, κάνετε λάθος που υπογράφετε επώνυμα και απαντάτε σε ανώνυμους επίσης ΕΠΏΝΥΜΑ . ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Η κ. Γραμματικού.
    Δεν αξίζει κ. Γραμματικού να ασχολείστε με τον κ. Λιάνη ούτε να δίνετε τροφή στην αυλή του. Ούτως ή άλλως αλληλοεκτίθενται με τον Λιάνη. Αφήστε τους να χαίρονται με τα καραγκιοζιλίκια του Λιάνη, και να βρίζουν όποιον τους αντιστέκεται. Μια ζωή έτσι επιβιώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ταπεινή και φιλόδοξη χωριατοπούλα με πόθεν έσχες που φυγουράρει κάθε χρόνο στον Άρειο Πάγο; Ουάου! Προσοχή στην ώρα. Να μη χαθεί η κολοκύθα και το γοβάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μια φορά και εναν καιρο ήταν ενας Φλωρινιώτης (εγώ!) Στα τέλη της δεκαετίας του 90 (1999) σκεφτόταν να την κάνει (Αστραλία, Αμέρικα κλπ). Και ξαφνικά ως εκ θαύματος ξύπνησε μια μέρα Συνοριακός (!) και με νέο σπίτι (σεισμοδάνειο) και γνώρισε την γυναίκα του (πανεπιστήμιο) και τα παιδάκια του μεγάλωνουν χωρις προβλήματα (Δοξα τω Θεώ!). ΛΙΑΝΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    P.S. Τώρα που το ονειρο τελειώνει σκέφτεται να την κάνει (Αστραλία, Αμέρικα κλπ.)
    Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. την πόρτα ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο κ. Λιάνης συμπληρώνει είκοσι δύο (22) χρόνια (1989-2011) συνεχούς κοινοβουλευτικής παρουσίας ως βουλευτής Φλώρινας. Επομένως πρέπει να κριθεί για τα πεπραγμένα - ή τα μη πεπραγμένα - του συνολικά. Καθιέρωσε τις εκδηλώσεις με την επωνυμία: "ΠΡΕΣΠΕΙΑ". Τι κέρδισε ο νομός; Έγινε λίγο πιο γνωστός σε ορισμένους κύκλους. Τι κέρδισε ο κ. Λιάνης και οι περί αυτόν; Όλα τα υπόλοιπα. Ποτέ δε δημοσιεύθηκε οικονομικός απολογισμός των "ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ". Συνέβαλε επί υπουργικής θητείας του στην κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Ενδεικτικά: α) Εθνικό Στάδιο Φλώρινας. Στους προπονητικούς χώρους του, στέγασε μέχρι σήμερα τον Ο.Ξ.Ι.Φ. (χωρός κανένα περαιτέρω σχόλιο). β) Το "ΠΑΤΟΥΛΙΔΕΙΟ" κλειστό γυμναστήριο στις Πρέσπες, το οποίο έκτοτε χρησιμεύει ως χώρος αποθήκευσης φασολιών. Τί τιμή για την κ. Πατουλίδου! Όταν η πόλη της Φλώρινας είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη μόνιμη εγκατάσταση του Κ.Ε.Β.Ο.Π. (την οποία έχασε εξ αιτίας του τότε Δημάρχου της) ο κ. Λιάνης ηγήθηκε μερίδας "δυσαρεστημένων" κατοίκων της Μελίτης (που αντιμετώπιζαν τον ελληνικό στρατό ως στρατό κατοχής) για κατάργηση του πεδίου βολής στην περιοχή των Λόφων. Τώρα κάνει την αυτοκριτική του. Με κλονισμένο σοβαρά το πολιτικό του κύρος δεν μπόρεσε να διασώσει πολλά σε πολιτικό επίπεδο και επιχειρεί να περισώσει την πολιτική του υστεροφημία. Τώρα πια ανήκει στην ιστορία (Αλίμονο στην ιστορία). Κύριε Λιάνη. Εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης ελλειπέστατος. Καλά γεράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητέ ανώνυμε 10.10 ανήκεις στην κατηγορία αυτών που τα φάγανε μαζί. Η εξυπηρέτηση που περιγράφεις ήταν ένα ρουσφέτι από το οποίο μόνον εσύ οφελήθηκες. Δεν ήταν υπηρεσία του βουλευτή Λιάνη προς το λαό της Φλώρινας. Έτσι αντιλαμβάνεσε τα καθήκοντα του βουλευτή; Αν ναι, τότε καλό ταξίδι στην Αυστραλία και ... σε παρακαλώ μην κλείνεις την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κάτι τελευταίο για να μη θεωρηθεί ότι κοιμόμαστε. Κυρίες και κύριοι πολιτευτές και επίδοξοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Η διαδοχή του κ. Λιάνη μήπως είναι έτοιμη; Σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν καλεσμένη η κ. Πατουλίδου. Την επομένη της παραίτησης Λιάνη. Τυχαίο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εσείς όλοι οι Πασόκοι που ζητάτε να παραιτηθεί ο Λιάνης για να αναλάβει ο δικός σας να καλύψει τον Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, να θάψει τη Φλώρινα και όλους μας , πόσο βουτηγμένοι, πόσο εξασφαλισμένοι θάστε εσείς και τα παιδιά σας. Δυστυχώς χρόνια ήμασταν μαζί στο ίδιο κόμμα. Τώρα τραβάτε στη Δεξιά, χέρι χέρι με το δικό σας, εκεί που ανήκετε πραγματικά.
    Συνεχίστε τον αγώνα σας. Το κακό είναι ότι είστε πολύ γνωστοί στην κοινωνία της Φλώρινας πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Vre Griniari...vre griniari tha se maloso. Auto katalaves???
    Astralos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν πρόκειται να με μαλώσεις είμαι πρόθυμος να καταλάνω ότι θέλεις, γιατί είμαι και πολύ ευαίσθητος. Δεν αντέχω το "μάλωμα". Όσο για το τι κατάλαβα, θα σε διευκολύνω αν σου πω ότι εννοώ τον ανώνυμο πίσω από τα γραφόμενά σου; Αυτόν που υπονοείς και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιώργος Λιάνης και Μιμή> Τα εξαδέλφια που σημάδεψαν την οικογένεια Παπανδρέου
    Γύρευε τι θα λέει αυτές τις ώρες η Μαργαρίτα Παπανδρέου για τον Γιώργο Λιάνη και την εξαδέλφη του Δήμητρα Λιάνη η Μιμή.

    Τα δύο εξαδέλφια στάθηκαν, όπως όλα δείχνουν, μοιραία για την οικογένεια Παπανδρέου.
    Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι δυο φλωρινιώτες θα κατάφερναν καίριο χτύπημα στους Παπανδρέου.
    Η Μιμή είχε ξετρελάνει τον συγχωρεμένο Ανδρέα και ο Λιάνης απειλεί να δώσει τη χαριστική βολή στον πρωθυπουργό γιο του.
    Η πλάκα της ιστορίας είναι ότι στο κάδρο http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6395 βρίσκεται και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας,στον οποίο προσέφυγε για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός.
    Ο Κάρολος Παπούλιας ήταν στενός φίλος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και από εκείνους που τους συντρόφευε ακόμη και στις διακοπές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή