Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

"Έφυγε" ο Λάζαρος Μέλλιος

«Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» γιά τήν κδημία το Λάζαρου Μέλλιου 
Τὸ Δ. Σ. τοῦ ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», διερμηνεύοντας τὰ συναισθήματα ὄχι μόνο τῶν ἑκατοντάδων μελῶν τοῦ Συλλόγου ἀλλὰ καὶ ὅλων τῶν Φλωρινιωτῶν, ἐκφράζει τὴ βαθιά του ὀδύνη γιὰ τὴν ἐκδημία τοῦ Λάζαρου Μέλλιου, τοῦ παλαιοῦ Ἀριστοτελικοῦ, τοῦ αὐθεντικοῦ Φλωρινιώτη.
Ὁ ἀξέχαστος Δάσκαλος, μὲ τὴν πολυσχιδή δράση

Συμπληρωματική προκήρυξη ειδικοτήτων ΕΠΑΣ & ΣΕΚ ΟΑΕΔ Φλώρινας

7ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας 2014 - 1η Αγωνιστική

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 διεξήχθη η 1η αγωνιστική του 6ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων Κεντροδυτικής  Μακεδονίας 2014. Τα αποτελέσματα ήταν:

1 κύπελλο και 2 μετάλλια για το ΣΟΧ Φλώρινας στο θερινό πρωτάθλημα διάθλου στο Μέτσοβο

Η ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες του θερινού πρωταθλήματος διάθλου με τρέξιμο, που διοργανώθηκαν από τον Ε.Ο.Σ. Μετσόβου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας στις 28 Σεπτεμβρίου στο Μέτσοβο. Η διοργάνωση των αγώνων ήταν πολύ επιτυχημένη και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, οι αθλητές αποκόμισαν μια πολύ καλή εμπειρία και μια πρώτη εικόνα του ανταγωνισμού, για την συνέχεια του πρωταθλήματος στο χιόνι.  

Επίσκεψη του Εφραίμ στον Aντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Την Τετάρτη 01 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Πανοσιολογιότατου Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου γέροντος Εφραίμ στο γραφείο του Aντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανου Μπίρου,

Ανακοίνωση ενάρξεως μαθημάτων Βυζαντινής μουσικής της Σχολής της Ι.Μ.Φλωρίνης

Ανακοινώνεται ότι και φέτος θα λειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης.
 Στη Σχολή αυτή μπορούν να εγγραφούν και να φοιτήσουν δωρεάν άνδρες και γυναίκες και να σπουδάσουν την ψαλτική τέχνη της Βυζαντινής Μουσικής που αποτελεί πολύτιμο μέρος της Εθνικής μας κληρονομιάς.
Στις 13 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και

Π.Μ.Σ.: «Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες»

Τα Τμήματα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, οργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Καστοριά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες»-«Master of Arts – Public Relations and Marketing with New Technologies». Τα δικαιολογητικά, πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2014, είτε με  συστημένη επιστολή μέσω ταχυδρομείου ή courier στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ξεκίνησε η κατηχητική περίοδος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η κατηχητική χρονιά στην περιοχή της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο «La Casa Grande», παραβρέθηκαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Θεόκλητος, ο άγιος Ηγούμενος Εφραίμ, ο

Εορτασμός της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, με ευθύνη της Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Φλώρινας εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών.
Ο εορτασμός αυτός έχει σκοπό να τονίσει ιδιαίτερα και να υπενθυμίζει ότι η πολιτεία δεν ξέχασε και τιμάει με