Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Εννέα σημαντικά έργα ύδρευσης εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 με απόφαση του Περιφερειάρχη

Τις αποφάσεις ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 εννέα σημαντικών έργων ύδρευσης, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.  Πρόκειται για τα έργα:

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων για τους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στην Κοζάνη, ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης και την καλύτερη προετοιμασία υποβολής προτάσεων στο Επιχειρησιακό

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Κλώτσησε (23-23) την ευκαιρία ο Αμύντας

Εικόνα αντίστοιχη μ’ αυτή στο Αγρίνιο παρουσίασε το Σάββατο ο Αμύντας απέναντι στο Πανόραμα. Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου  παρ΄ ότι ήλεγχε το παιχνίδι για 55λεπτά, στο τέλος έμεινε στην ισοπαλία.
Το ξεκίνημα του Αμύντα ήταν

«5εθνές Κύπελλο στο Πανόραμα»

«Έκλεισαν» οι διοργανώσεις του ΟΞΙΦ για το 2016 με το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους μονομαχίας για αγόρια κορίτσια -14 και με το KIDS CUP Vol.2. Συνολικά 256 παιδιά από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία (με τον μικρότερο 7 χρονών)

Δωρεάν διανομή πορτοκαλιών

Ο Δήμος Φλώρινας, θα προβεί στη δωρεάν διανομή πορτοκαλιών από την Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι και την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2016, στους χώρους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, στην οδό 7ης Νοεμβρίου, και από τις 09:30 μέχρι τις 13:30.
Δικαιούχοι είναι:

Οι αστυνομικοί Φλώρινας στην «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης»

Συνάδελφοι,
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, στηρίζει και συμμετέχει ενεργά και φέτος  στην κοινωνική δράση «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που  αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. 

«Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης 2016»

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, διοργανώνει την εθελοντική δράση «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» για το έτος 2016, με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν

Συλλυπητήριο μήνυμα του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Το Διδακτικό προσωπικό του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης: