Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Άγρια κόντρα στη Ν.Δ. της Φλώρινας λόγω Βαρτζόπουλου


Την έντονη δυσαρέσκειά της δηλώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ. Φλώρινας επειδή ειδοποιήθηκε ανεπίσημα και καθυστερημένα για την επίσκεψη του Δημήτρη Βαρτζόπουλου Υφυπουργού Υγείας. Διαβάστε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Face Lifting στο Ξινό Νερό


Η Florine@ σας προσκαλεί σε ένα maske party στο Βar Μύθος στο Ξινό Νερό.
Φορέστε τις μάσκες σας και ελάτε! 
Αν πάλι δεν έχετε, μην ανησυχείτε… ομάδα φοιτητών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας 

Οι εκλογές και οι επιλογές…


Το πολιτικό μας σύστημα τελικά τα κατάφερε να ζούμε σε πλήρη αβεβαιότητα. Την αβεβαιότητα την έχει ήδη διαδεχτεί η βεβαιότητα της μελαγχολίας και του θυμού. Οι αντιδράσεις του λαού μας που περικλείουν ποικίλους συμβολισμούς, και οι ακρότητες ανιστόρητων και θερμοκέφαλων αποτελούν την απόδειξη.
Η σημερινή κατάσταση πρέπει επειγόντως 

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Δροσοπηγή


Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Drive

Το ΕΚΦ προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 2 Μαρτίου


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η ακρίβεια, η οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από τις μνημονιακές πολιτικές με τη μείωση των μισθών, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στους εργαζόμενους του νομού μας. Το εργατικό κέντρο Φλώρινας μαζί με όλους τους φορείς του νομού αποφάσισε να πραγματοποιήσει στις 2 Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που ταλανίζουν το νομό μας. Η απαράδεκτη στάση και αδιαλλαξία της 

Αστυνομικά Νέα


Catastroϊka: Το νέο ντοκιμαντέρ από τους δημιουργούς του Debtocracy


Οι δημιουργοί του Debtocracy, του ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον δύο εκατομμύρια άνθρωποι, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή, την "Catastroϊka". Η "Catastroϊka" αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας.
Εξετάζοντας παραδείγματα 

Έτοιμα να κερδίσουν και τις αγορές του εξωτερικού τα «φασόλια Πρεσπών»


Τα φασόλια Πρεσπών μετά την αναγνωρισιμότητα που έχουν κερδίσει στην ελληνική αγορά τώρα είναι έτοιμα να κερδίσουν και τις αγορές του εξωτερικού. «Βασικός στόχος μας είναι οι εξαγωγές και έχουμε ξεκινήσει ήδη επαφές με ΗΠΑ, Αυστραλία και Κύπρο», δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο 

Συμβουλές για τα Σαρακοστιανά από τον ΕΦΕΤ


Ο ΕΦΕΤ με αφορμή τις ημέρες της Σαρακοστής δίνει χρήσιμες συμβουλές στους καταναλωτές ώστε να επιλέξουν με σωστά κριτήρια τα Σαρακοστιανά τρόφιμα και να μην θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ορισμένα κριτήρια 

Συνάντηση Δ.Ηλιάδη με στελέχη της «Εγνατίας» για τον κάθετο Φλώρινα - Νίκη


Στελέχη της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτριο Ηλιάδη, με αφορμή την έναρξη κατασκευής του κάθετου άξονα Φλώρινα – Νίκη.
Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για όλα όσα αφορούν το έργο, το χρονοδιάγραμμα, τον τρόπο κατασκευής και τις προοπτικές που θα δώσει στην περιοχή.
Από την πλευρά του κ. Ηλιάδη, εκτός των άλλων, τέθηκε και το πρόβλημα των γεωργοκτηνοτρόφων του Αρμενοχωρίου, 

Ειδικό Πλαίσιο Ανασυγκρότησης Δυτ.Μακεδονίας προτείνει ο Ι.Σόκουτης


Την κατάρτιση ενός Ειδικού Πλαισίου Οικονομικής  Ανασυγκρότησης της Δυτικής Μακεδονίας πρότεινε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης στη σύσκεψη για την ενεργειακή φτώχεια, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.