Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κρυσταλλοπηγή

Συνελήφθησαν χθες (7 Αυγούστου) το απόγευμα, σε περιοχή της Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, 46χρονος ημεδαπός και 38χρονος αλλοδαπός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Καρέ-καρέ η επιχείρηση εντοπισμού της κοκαΐνης

26 & 27 Αυγούστου τα φετινά “ΠΡΕΣΠΕΙΑ”


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2011» παρουσίασαν χθες το απόγευμα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι βουλευτές του νομού Γ. Λιάνης και Στ. Κωνσταντινίδης και οι δήμαρχοι Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος και Πρεσπών Β. Τσέπας. 

Ο Β.Καραντζίδης για τα κολονάκια


Η Λαϊκή Συσπείρωση για λόγους καλοπιστίας δεν καταψηφίζει γενικά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο θεωρώντας ότι αυτές προέρχονται μετά από οφειλόμενη ουσιαστική επεξεργασία, μαζί με φορείς, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (όπου δεν εκπροσωπούμαστε) ειδικά όταν

Συλλήψεις για μεταφορά λαθρομετανάστη


Συνελήφθησαν χθες (7 Αυγούστου) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, δύο (2) άτομα για μεταφορά αλλοδαπού μη νομίμου μετανάστη.

Blog μόνο με ονοματεπώνυμο


Ονοματεπώνυμο στο Διαδίκτυο επιχειρεί να βάλει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και με μια σειρά νομοθετικών ρυθμίσεων να βγάλει τις «κουκούλες» από τα μπλογκ, όταν μέσω αυτών παραβιάζεται ο Ποινικός Κώδικας.

Μάθημα επιβίωσης σε αρκουδάκια


Μεταφέρθηκαν σε περιφραγμένη δασική έκταση 10 στρεμμάτων και εκπαιδεύονται ώστε να ψάχνουν μόνα τους την τροφή τους, προκειμένου να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον. "Κρύβουμε το φαγητό σε διάφορα σημεία για να μάθουν να το αναζητούν με την όσφρηση" λένε οι ειδικοί

Από ΣΗΜΕΡΑ τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ



Αποκλειστικά μέσω του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ, με πίστωση λογαριασμού Τράπεζας ή ΕΛ.ΤΑ, θα γίνεται από αυτό το δίμηνο, η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ)