Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

26 & 27 Αυγούστου τα φετινά “ΠΡΕΣΠΕΙΑ”


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2011» παρουσίασαν χθες το απόγευμα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι βουλευτές του νομού Γ. Λιάνης και Στ. Κωνσταντινίδης και οι δήμαρχοι Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος και Πρεσπών Β. Τσέπας. 
Οι φετινές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μόλις δύο ημέρες, 26 και 27 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν με εκδήλωση αφιερωμένη στον Παπαδιαμάντη και στον Ελύτη με τίτλο “Από τον Παπαδιαμάντη στον Ελύτη” και θα ολοκληρωθούν με συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη και των “Σπείρα – Σπείρα” στη Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών.



19 σχόλια:

  1. Καλή διασκέδαση για τους κατοίκους....της Καστοριάς. Βλέπετε οι Καστοριανοί κάνουν μισή ώρα μέχρι την Πρέσπα (Εγνατία Οδός) και οι Φλωρινιώτες Μιάμιση ώρα. Τόσα χρόνια Πρέσπεια χωρίς καμμία ουσία για τον ντόπιο πλυθησμό. Εκδηλώσεις για μεγαλοπαράγοντες- εφε και ιστορία. Δεν άφησαν τππ ουσιώδεις αναπτυξιακό στην περιοχή. Ακόμα και στον Αγ.Αχίλειο ο κόσμος κάθεται κάτω στο χώμα( θα μπορούσαν τουλάχιστον θα φτιάξουν ένα θεατρικό μέρος).Τουριστικά λόγο απόστασης εκμεταλεύοντε τις εκδηλώσεις οι Καστοριανοί. Κρίμα για τους Πρεσπιώτες τόσα χρόνια και για τους Φλωρινιώτες.Συγχαρητηρια στους Καστοριανούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καψούρης...(εξαρθρώθηκε η ΣΠΕΙΡΑ..)8 Αυγούστου 2011 στις 1:06 μ.μ.

    Συγνώμη που παίρνω το θάρρος κ.Υπουργέ...αλλά η κ.Χρύσα δεν καταδέχτηκε να μου απαντήσει...μάλλον δεν της άρεσε το ρεμπέτικο για τα ΖΑΡΙΑ...αλλά και ο Σταμάτης καλά τα λέει...θα'θελα όμως μια χάρη Υπουργέ μου...να ξεκινήσει τη συναυλία με το τραγούδι ΤΟΥ:
    Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια
    τα λεφτά, τα μπερντέ, τα μπικικίνια
    τα ψιλά, τα χοντρά, τριάντα αργύρια,
    ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΚΙΝΙΑ.

    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ και "διά χειρός Βαράγκη"
    θα πουλήσεις το τραπέζι και τη σάλα σου,
    κι ΑΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ.
    Κάθε μέρα δυο ληστείες και δεινά και δυναστείες
    και σεκιούριτι και πόρτες και ασφάλειες
    και στο μάτι η πονηρία μη χαθεί η ευκαιρία,
    ΔΕ ΓΙΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι πολύ ωραία παρέα.. δεν τους κερνάει εκεί ο Γιάννης και κανά κρασάκι να πιούν; Απ΄αυτά τα φθηνά μωρέ.. των εξακοσίων ντε.. να δοκιμάσει και λίγο ο Στάθης.. που δεν του αρέσει καθόλου... μα καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEN TOY EIPAME TOY KYRIOY LIANI OTI THELAME DROMO GIA TIS PRESPES AN TOY LEGAME THA EIXE KANONISEI . O K, LIANHS ME ELIKOPTERO PIGAINE STIS PRESPES? EPREPE NA TOY POYME EMEIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia ayto to sygkrotima spira-spira poy to vrikan ?tha mporoyse na einai kai titlos tis fotografias !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "δεν γιατρεύονται με φράγκα οι ανασφάλειες"
    καψούρη είσαι ΓΑΤΑ! ΤΈΛΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τον Μακαριστό π.Αυγουστίνο τον Ξέχασε ο αθεόφοβος. Αλλά τι να περιμένεις από πολιτικάντηδες. για πολλοστή φορά εζυγίσθη και ευρέθη "πούπουλο" η Υπουργάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα για τον λαό. Θυσίες, χρήμα, δημοσιότητα, ξενύχτια και άπειρα τραπεζώματα, ώστε να έρθει εκείνη η πολυπόθητη στιγμή, να απολαύσουμε τα Πρέσπεια και πάλι εμείς οι πολίτες.

    Εδώ ο κόσμος καίγεται, (κάηκε δηλαδή) και προσπαθούν να μας πείσουν πως "ο λαός τραγούδι θέλει" για να ξεχνάμε τα προβλήματά μας.

    Τέτοιες συναντήσεις πολιτικών παραγόντων, θα έπρεπε να γίνονται για την ανεργία π.χ. (πυκνά συχνά) και όχι για να δίνονται "ανάσες ζωής" σε κάτι που "συντηρεί" κάποιους εδω και χρόνια, οικονομικά και κοινωνικά.

    Τα Πρέσπεια θα αποτελούν είδηση μέχρι να εξαφανιστεί όλος ο νομός απο ότι φαίνεται. Είναι βλέπετε, κάτι που μας κάνει υπολογίσιμους, μας δίνει κύρος και δεν μας αγγίζει κανείς απο σεβασμό (ΟΣΕ, νοσοκομείο, σχολές κ.λ.π.). Τι να βγάλουν για είδηση και οι καημένοι οι δημοσιογράφοι; Αυτό αποτελεί είδηση τα τελευταία χρόνια. Ποιος ασχολείται (τολμά δηλαδή) να ασχοληθεί με άλλα θέματα;

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πόσο θα κοστίσουν τα φετινά "ΛΙΑΝΕΙΑ"??
    ΠΟΙΟς ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ??
    ΑΚΡΙΒΑ ΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΙΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΛΙΑΝΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ "Η πολιτική είναι σαν τη κόκα".όχι τον Σπύρο το Γλυκούλη, το νέο σου κολλητάρι!! Στην υγειά μας ΣΠΕΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο λιανης "ντύθηκε" πάλι βουλευτής για να διοργανώσει τα πρέσπεια. μετά πάλι τα ίδια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε λίγο θα πληρώνουμε το οξυγόνο που αναπνέουμε και αυτοί τον χαβά τους. τα πρέσπεια [Λιάνια] μας μάραναν..άμα είναι για κρασί έχω ένα μπουκάλι Βουργουνδία..να μη ξοδεύοντε..τον Αυγουστίνο τον ξεχάσανε.. τόσα έκανε για να θάψει την Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πόσο θα κοστίσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος? και γιατί πρέπει να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα γ......του Λιάνη?να δημοσιευθεί άμεσα ο προϋπολογισμός των "πρεσπείων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να καταργηθούν τα Πρέσπεια.. τελεία και παύλα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εεεεε κοσμακη της Φλωρινας ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεε.Αυτοι οι δυο έχουν βρει την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά.Δεν είναι τυχαίο που είναι τακίμια οι δυο βολευτάδες.Πότε έχετε θυμηθεί στα χρονικά να κάνουν απο κοινού δηλώσεις για τις εκδηλώσεις οι προγενέστεροι βολευτές;Τυχαίο ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....Περιμένει φαίνεται να βοηθήσει ο απερχόμενος τον άλλο στις εκλογές, γιαυτό λέει η λαϊκή ρήση "τονα χέρι νίβει τ΄άλλο και τα δυό το πρόσωπο".
    Δηλ. ο σκοπός τους να επιτευχθεί, οι άνθρωποι να περνάν καλά και ο κοσμάκης άς ....... αυτοί την δουλίτσα τους.
    Γιαυτό ας ξυπνησουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Αντίδραση φίλοι μου. Αντίδραση, μόνο έτσι θα στρώσουν όλοι αυτοί και θα πανε εκει που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ" ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ? ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΧΡΗΣΤΟΣ". ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ. ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ. ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 1.54. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ. ΟΝΤΩΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. exei dikio o 9.49 prepei na ta stamatisoun.ftanei fagan kala.den prepei napaei kaneis kai nanai monoi tous oi speires speires kai oi ta filarakia giorikas stathikas kai stathikaina......
    kaneis gia na doume meta ti dikaiologia thaxoyn gia tis pliromes...................................................................................kaneisss

    ΑπάντησηΔιαγραφή