Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κρυσταλλοπηγή

Συνελήφθησαν χθες (7 Αυγούστου) το απόγευμα, σε περιοχή της Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, 46χρονος ημεδαπός και 38χρονος αλλοδαπός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν ο 46χρονος και ο 38χρονος, κοντά σε αγροτικό δρόμο ενώ παραλάμβαναν τέσσερα (4) δέματα κάνναβης από προκαθορισμένο σημείο (καβάντζα), κατόπιν προσυνεννόησης με άλλους αλλοδαπούς, έναντι χρηματικού ποσού, με σκοπό να τα πουλήσουν.
Μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς τράπηκαν σε φυγή με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία καταδιωκόμενοι εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση και κινήθηκαν πεζή σε δύσβατη δασώδη ορεινή περιοχή, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.
Από εκτεταμένη έρευνα που ακολούθησε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου - ιχνηλάτη εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα 
  • κάνναβη συνολικού βάρους 6 κιλών  και 790 γραμμαρίων και
  •  δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 



2 σχόλια:

  1. μπράβο στην αστυνομία, κάνει καλά την δουλειά της , και προστατεύει τα παιδιά μας απ'ο αυτή την μάστιγα. και μην ακούσω το ''μπάτσοι ...''και τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμφίβολα, οι διωκτικές αρχές επιτελούν θαυμαστό έργο. Όμως όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι - δυστυχώς - ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ το έργο των διωκτικών αρχών, προς όφελος των εμπόρων, χρηστών και πάσης φύσεως και κατηγορίας διακινητών. Εάν τελικά πραγματοποιηθεί η βούληση της κυβέρνησης για αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών (αυτό θα σημάνει και την αύξηση των ποσοτήτων διακίνησης), τότε τι να πει κανείς όσο λαλίστατος και αν είναι; ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή