Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας

Την παραίτησή του κατέθεσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Γκώγκος ο οποίος είχε τοποθετηθεί τους τελευταίους μήνες στη διοίκηση του Νοσοκομείου. Όπως είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ ο εκπρόσωπος των ιατρών του νοσοκομείου κ. Γεωργακόπουλος τα προβλήματα του νοσοκομείου ήταν αρκετά κυρίως με την έλλειψη ιατρικού προσωπικού και την μη λειτουργία βασικών τμημάτων όπως αυτό της μαιευτικής και του παιδιατρικού.«Τους μήνες αυτούς που ήταν στη διοίκηση ο κ. Γκώγκος» τόνισε ακόμα «έγιναν προσλήψεις 7 γιατρών τόσο στη μαιευτική όσο και σε άλλα τμήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου αλλά ελλείψεις υπάρχουν ακόμα». Θα πρέπει σύντομα να τοποθετηθεί διοικητής στο νοσοκομείο, πρόσθεσε ακόμα, για να αντιμετωπιστούν άμεσα και τα υπόλοιπα προβλήματα έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους αυτού του ακριτικού νομού.
Σύνταξη: Θωμαή Αδάμου

Ανακοίνωση Αντιδημάρχων Δήμου Αμυνταίου

Στην ανακοίνωση των αντιδημάρχων του νεου Καλλικρατικού δήμου Αμυνταίου προχώρησε ο δήμαρχος  Μάκης Ιωσηφίδης  .Τα πρόσωπα κλειδιά αποτελούν οι κ.κ. Κων/νος Μωυσιάδης, Θωμάς Τζήγας, Ευστάθιος Δεληγιαννίδης, Σπύρος Τσαχιρίδης και  Παναγιώτης Κόλκας  των οποιών οι αρμοδιότητες θα οριστούν σίγουρα .

Ανακοίνωση Αντιδημάρχων Δήμου Πρεσπών

Στην ανακοίνωση των δυο αντιδημάρχων του νεου Καλλικρατικού δήμου Πρεσπών προχώρησε ο δήμαρχος Βασίλης Τσέπας .Τα δυο πρόσωπα κλειδιά αποτελούν οι κ.κ. Γιάννης Γεωργιάδης και Χρήστος Καπουράνης των οποιών οι αρμοδιότητες θα οριστούν σίγουρα .