Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Οι πρώτοι υποψήφιοι στη Φλώρινα του συνδυασμού του Θέμη Μουμουλίδη

Την παρουσίαση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων σε Φλώρινα, Κοζάνη, Καστοριά, Γρεβενά,  του συνδυασμού “Αλλάζουμε Εποχή” ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης. Στην Π.Ε. Φλώρινας, οι υποψήφιοι είναι:

Επιτροπή Φορέων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη "μικρή ΔΕΗ"

Οι πολίτες και οι Φορείς της Δυτικής Μακεδονίας

Βιβλιοπαρουσίαση: Συνθήκη ισορροπίας

Οι εκδόσεις Θράκα σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Πέτρου Σκυθιώτη "ΣΥΝΘΗΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ" και του β' τεύχους του περιοδικού λόγου και τέχνης "Θράκα: λόγος και να καίει" που θα

Φόλες στο Αμύνταιο!!!

Η σκληρότερη έκφραση της κοινωνίας απέναντι στα ζώα.Το όπλο των ανεγκέφαλων απέναντι σ' αυτά!!
Επισημαίνουμε ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς προστατεύονται από την Εγκύκλιο των Εισαγγελέων Ελλάδας 1/2013 και το Νόμο 4039/2-2-2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του, οι δράστες κακοποίησης τους (δηλητηριάσεις κ.λ.π.), τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου, έχει

Εξιχνιάστηκε κλοπή μοτοσικλέτας στη Φλώρινα

Την Τετάρτη (02.04.2014) τις μεσημβρινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου εξιχνιάστηκε κλοπή μοτοσικλέτας και συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος

Οδηγίες προς τους καταναλωτές για τις αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα

Γενικές Οδηγίες προς τους καταναλωτές

Αρχίζουν οι εξετάσεις προσομοίωσης της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας

Για 15η συνεχή χρονιά διεξάγονται φέτος οι εξετάσεις προσομοίωσης (Επαναληπτικά Θέματα) της ΟΕΦΕ στο διάστημα 6 Απριλίου έως 4 Μαϊου. Τα φροντιστήρια του νομού Φλώρινας που θα συμμετέχουν στη διαδικασία είναι:

Ανάληψη καθηκόντων Νέου Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτ. Μακεδονίας

Σας  γνωρίζουμε  ότι,  καθήκοντα  Διοικητή  Περιφερειακής  Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής  Μακεδονίας,  ανέλαβε από  χθες3 Απριλίου  2014  ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Π.Υ.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για απάτη μέσω διαδικτύου

Την Τετάρτη (02.04.2014) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σχηματίστηκε δικογραφία κατά ημεδαπού, για απάτη μέσω διαδικτύου, σε βάρος 35χρονου ημεδαπού.
Συγκεκριμένα o 35χρονος

Χοντρή απάτη με το "φρέσκο" γάλα

Συγκυβερνώντες βουλευτές «αντάρτες του γάλακτος» και μεγάλα κανάλια, επί μέρες είχαν σηκώσει μια τεράστια παραπλανητική εκστρατεία, δήθεν για το «φρέσκο» γάλα, με σκοπό τους να επιβάλουν το σύνολο των αντεργατικών μέτρων του πολυνομοσχεδίου – εργαλειοθήκης

Περιοδικός έλεγχος των μετρικών και ζυγιστικών συσκευών

Ανακοινώνεται ότι από την 1η Απριλίου 2014 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014, θα διενεργείται ο ετήσιος Περιοδικός Έλεγχος όλων των μετρικών και ζυγιστικών συσκευών, γεφυροπλαστιγγών, βενζιναντλιών, πετρελαιαντλιών και σταθμών. 

"Ταξίδι στη χώρα των λιμνών" για το 2ο Γενικό Λύκειο Πύργου και το Λύκειο Βουνάργου

Στις 27 και 28 Μαρτίου 2014 το Κ.Π.Ε. Βεύης - Μελίτης υποδέχθηκε τους εκπαιδευτικούς Σώκκα Παρασκευή, Κολάτου Ελένη, Βλάχα Παναγιώτη, Μικελοπούλου Δήμητρα και Κουτσαντωνάκη Μαρία μαζί με τους μαθητές/τριες της Β΄τάξης  του 2ου Γενικού Λυκείου Πύργου και τους