Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση για τις σεισμικές δονήσεις


Μετά τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που καταγράφηκαν σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην Π.Ε. Φλώρινας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης επικοινώνησε με τον καθηγητή Σεισμολογίας του Α.Π.Θ. Θεόδωρο Τσάπανο, προκειμένου να ενημερωθεί για το φαινόμενο.
Σύμφωνα με τον κ. Τσάπανο, 

Ανησυχούμε! Ακούει κανείς?


Έντονη ανησυχία προκαλεί η σεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται στη Φλώρινα τις τελευταίες ώρες και δεκάδες πολίτες επικοινώνησαν με τη Florine@ εκφράζοντας την έντονη 

4η σεισμική δόνηση (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)


4η σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:48. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν 9 χιλιόμετρα βορειο- ανατολικά της Φλώρινας και το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Τι κάνω πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ένα σεισμό


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ
Πρόληψη! Πριν από ένα σεισμό, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Τα παρακάτω είναι πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και την περιουσία σας σε περίπτωση σεισμού.

ΚΙ ΑΛΛΗ σεισμική δόνηση (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)


ΚΙ ΑΛΛΗ σεισμική δόνηση 3,0 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:40. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν 12 χιλιόμετρα βορειο- ανατολικά της Φλώρινας και το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

ΝΕΑ Σεισμική δόνηση (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)


ΝΕΑ σεισμική δόνηση 3,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:19. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν 9 χιλιόμετρα ανατολικά της Φλώρινας και το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Σεισμική δόνηση στη Φλώρινα (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)



Σεισμική δόνηση 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:06 τοπική ώρα. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν 6 χιλιόμετρα  βορειοδυτικά της Φλώρινας και το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Εικονικά Παρεστιγμένα


Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:
    
Άννα Καρένινα
(Anna Karenina)

Κάλεσμα σε απεργία στις 20 Φλεβάρη


Κάθε φορά μας μειώνουν τους μισθούς μας
Κάθε φορά προωθούν κάποια μορφή ευέλικτης εργασίας
Κάθε φορά μας λένε να σκεφτόμαστε τους ανέργους
Λένε ότι τα μέτρα που αποφασίζουν και που σπρώχνουν όλο και βαθύτερα στη φτώχεια τα λαϊκά στρώματα, θα