Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

4η σεισμική δόνηση (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)


4η σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:48. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν 9 χιλιόμετρα βορειο- ανατολικά της Φλώρινας και το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:


7 σχόλια:

  1. τι σεισμος ηταν αυτος......!!!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ...ολοι ετοιμαστε τσαντες και ντυθητε καλα μηπως και γινει τιποτα.....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ;ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΠΡΟΒΛΕΨΗ;ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ:ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4,4 ηταν η επισημη ανακοινωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ενημερώσω όσους δουν το σχόλιο. Διπλός σεισμός ήταν. Ο δεύτερος 3 δευτερόλεπτα μετά. Και έχουμε 3 ΕΠΊΚΕΝΤΡΑ. Δε σας λέω παραμύθια, ενημερώνομαι όσο μπορώ και βλέπω ανακοινώσεις. Δεν έχουμε μετασεισμούς, κατ'εμε αρκετά ανήσυχητικο. Ενα επίκεντρο υπάρχει μεταξύ Κολχικης και Λεπτοκαρυας και ενα άλλο στο Σ. Ιωαννίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ 9.30 ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΙΕΡΕΙΣ ΦΗΜΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. Σ. Σ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν,απο το καλοκαίρι στην περιοχή του Σ. Ιωαννίδη και γενικά σε μια ακτίνα 3-4 χμ που περιλαμβάνει νέες εργατικές κατοικίες,εργατικές κατοικίες Αγ. Μηνά και γενικά στην περιοχή ακούγονται καθημερινά μικρές βοές,σεισμοί πολύ μικρής έντασης και μετά απο τους μεγάλους το φαινόμενο είναι πολύ πιο έντονο και σε ένταση και σε συχνότητα.Αν αυτό είναι τόσο φυσιολογικό (6 μήνες και πλέον σεισμική δραστηριότητα)η συγκεκριμένη επιστήμη -γεωφυσική και συγκεκριμένα η σεισμολογία- είναι μπαρούφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπειτε στο site Του γεωδυναμικου ινστιτουτου, ολα τα επικεντρα εκει ειναι. Και εχει το χαρτη με τις αυτοματες λυσεις. Anything else?

    ΑπάντησηΔιαγραφή