Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΡΙΟ κλειστά όλα τα σχολεία


Με απόφαση των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών ανακοινώνεται ότι τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί, ΑΥΡΙΟ Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.  

ΔΩΡΕΑΝ Χ-art-ονομίσματα (Φωτορεπορτάζ)

Ξεκίνησε σήμερα το Winter Festival με την πρώτη του εκδήλωση να πραγματοποιείται στη λαϊκή αγορά της Φλώρινας. Ένας διαφορετικός πάγκος στήθηκε για πρώτη φορά στην κεντρική αγορά της Φλώρινας. Διαφορετικός γιατί η πραμάτεια του είναι χαρτονομίσματα.
 Η ομάδα "Εν Φλω" ένα χρόνο μετά την ίδρυσή της επιστρέφει, στο σημείο αναφοράς της, τη Φλώρινα, και παρουσιάζει για πρώτη φορά μια από τις δράσεις της, τα Χ_ART_ΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.
Σε δυο φορητά χειροκίνητα πιεστήρια μέλη της εικαστικής ομάδας "Εν Φλω", τύπωσαν και μοίρασαν απλόχερα στους πολίτες της Φλώρινας δωρεάν εικαστικά χαρτονομίσματα που προηγουμένως  σχεδιάστηκαν με κέφι, φαντασία. Μέσα από αυτή τη δράση προκύπτουν συσχετισμοί: χρήμα - αξία, χρήμα - κοινωνική καταξίωση, χρήμα - ταυτότητα, χρήμα - κράτος, χρήμα - Ευρώπη, χρήμα - οικονομική κρίση, χρήμα - τέχνη, χρήμα - κρίμα.

Μοιράζουμε λεφτά (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)

Ξεκίνησε σήμερα το Winter Festival με την πρώτη του εκδήλωση να πραγματοποιείται στη λαϊκή αγορά της Φλώρινας. Ένας διαφορετικός πάγκος στήθηκε για πρώτη φορά στην κεντρική αγορά της Φλώρινας. Διαφορετικός γιατί η πραμάτεια του είναι χαρτονομίσματα. Όχι όμως από 

Λέμε παραμύθια στο Φλάμπουρο


Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και το Winter Festival Balkan Jazz παρουσιάζουν σήμερα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στις 5.30 μ.μ. τα παραμύθια, της συγγραφέως Δόξας Κωτσαλίδου, «Η Νεραϊδούλα & ο Αϊ-Βασίλης» και «Το Χελιδόνι που περίμενε τα Χριστούγεννα»

Τα "πόθεν έσχες" Λιάνη και Κωνσταντινίδη


Δημοσιοποιήθηκαν ηλεκτρονικά για πρώτη φορά οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης "πόθεν έσχες" νυν και πρώην βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπουργών και υπευθύνων οικονομικών των κομμάτων για το οικονομικό έτος 2010, από την διαδικτυακή πύλη της Βουλής.
Η ανάρτηση των σχετικών στοιχείων έγινε στην διαδικτυακή πύλη της Βουλής των Ελλήνων, αφού προηγήθηκε έγκριση από την 

Ευχαριστήριο από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας


Χριστούγεννα για όλους
Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει θερμά και δημόσια για τη συμμετοχή στη Δράση Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης:

Συμβουλές από την Τροχαία Φλώρινας


Η Τροχαία Φλώρινας συμβουλεύει τους πολίτες, σε περιπτώσεις δυσμενών καιρικών φαινομένων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Στο πλαίσιο αυτό συστήνει στους οδηγούς:

150 σκακιστές και σκακίστριες στο 9ο «Κύπελλο Φωτιάς»

Στις 18 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο «ΦΑΙΔΩΝ» PALACE  ξεκίνησε το 9ο κύπελλο φωτιάς, με συμμετοχές από Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Ποντοκώμη, Κατερίνη, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Θεσπρωτία, Κοζάνη και Αμύνταιο.

Κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου


Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αμυνταίου διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Tετάρτη 21 Δεκεμβρίου 

Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Φλώρινας, για το σχολικό έτος 2011-2012 έχει ως εξής:

Συλλήψεις για μεταφορά λαθρομετανάστη


Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, δύο (2) αλλοδαποί για μεταφορά αλλοδαπού μη νομίμου μετανάστη.

Σήμερα δώρο και επίδομα στους ανέργους


Σήμερα καταβάλλει ο ΟΑΕΔ στους επιδοτούμενους ανέργους το επίδομα Χριστουγέννων, ενώ θα προπληρωθούν και τα επιδόματα ανεργίας που καταβάλλονται 

Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Φλώρινας


Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Φλώρινας είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και έχει την έδρα της στο Πρωτοδικείο Φλώρινας.
Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Φλώρινας έχει ως κύριο σκοπό να συμβάλλει ενεργά στην πρόληψη της θυματοποίησης και της εγκληματικότητας των ανηλίκων. Για 

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Αριστοτέλη


Ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» και ο Δήμος Φλώρινας συνδιοργανώνουν συναυλία με χορωδιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο θέατρο του ΦΣΦΑ. Στη συναυλία συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία «Δημήτριος Λιώτσης» του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης», η Τρίφωνη Νεανική Χορωδία Κοριτσιών του

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο


Σήμερα Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Π.Ε. Καστοριάς – Καστοριά, με θέματα: