Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας


Χριστούγεννα για όλους
Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει θερμά και δημόσια για τη συμμετοχή στη Δράση Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης:

το ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για την ολόψυχη και πολύτιμη στήριξη στην όλη διοργάνωση, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΗΛΙΑΔΗ για την παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας καθώς και τους Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για την ενεργό συμμετοχή  των μελών τους.
Επίσης για τη συμμετοχή τους: το σύλλογο Α.Μ.Ε.Α  ΦΛΩΡΙΝΑΣ, το ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΕΝΟΤΗΤΑ», τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, το ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΟΔΗΓΩΝ παράρτημα Φλώρινας.
Ευχαριστίες οφείλουμε, προς τις εταιρείες ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΒΕΕ και TOTAL MARKETS (Σουμπάσης) καθώς και όλους όσους πρόβαλαν επικοινωνιακά την προσπάθεια μας.
Η συγκινητική  πανστρατιά των συμπολιτών μας και η εντυπωσιακή ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας καθώς και η ενεργή συμμετοχή τους, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποτελεί για όλους μας  ένα  ελπιδοφόρο μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης γεμίζοντάς μας τεράστιες ηθικές και κοινωνικές ευθύνες.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡ. ΡΟΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου