Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Γ.Λιάνης: Οι λόγοι που δεν παραιτήθηκε νωρίτερα!


Για τον λόγο που δεν παραιτήθηκε νωρίτερα μίλησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης.

Τσαρτσιταλίδης και Τσομπανόπουλος διεκδικούν πρόκριση στους Βαλκανικούς


Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων στην Αθήνα οι Αθλητές του Α.Σ. Παγκράτιον Ηλίας Τσαρτσιταλίδης και Κωνσταντίνος Τσομπανόπουλος θα διεκδικήσουν μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στους Βαλκανικούς αγώνες της Κύπρου.

Για την αναστήλωση των νεοκλασικών

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας υπέρ της παραμονής της ΕΡΑ


Το Συμβούλιο της Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας λαμβάνοντας υπόψη τις προθέσεις του αρμόδιου υπουργού για συγχώνευση – κατάργηση των περιφερειακών τμημάτων της ΕΡΑ σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας θέλει να εκφράσει την αγωνία του για την τύχη του περιφερειακού σταθμού της ΕΡΑ Φλώρινας και απαιτεί: 

Στο 22,1% η ανεργία τον Ιούνιο στη Δυτ.Μακεδονία


Στο 22,1% εκτοξεύτηκε το ποσοστό της ανεργίας στη Δυτική Μακεδονία για τον μήνα Ιούνιο του 2011, σύμφωνα με τα νέα, χθεσινά στοιχεία-σοκ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής! Είναι χαρακτηριστικό πως η περιφέρεια μας κατέχει, πλέον, με… διαφορά τη διόλου ευχάριστη πρωτιά σε ποσοστά ανεργίας, ανάμεσα στις 13 περιφέρειες της χώρας, καθώς στη δεύτερη θέση με 19,1% βρίσκεται η Κεντρική Μακεδονία. Χαρακτηριστικό της αλματώδους αύξησης στην ανεργία είναι πως τoν Ιούνιο του 2010 το ποσοστό στη Δυτική Μακεδονία ήταν στο 14,9% και τώρα έφτασε στο…22,1%!

5ο χορευτικό συναπάντημα «Ο ΤΡΥΓΟΣ»


Ο Ε.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ" σε συνδιοργάνωση με το δήμο Αμυνταίου & τα "ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011" σας καλούν στο 5ο χορευτικό συναπάντημα «Ο ΤΡΥΓΟΣ» που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγ. Κων/νου & Ελένης σήμερα Σάββατο στις 7.30 μ.μ.

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για το σημερινό συλλαλητήριο


Δραματικές μειώσεις μισθών και εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Σχεδόν ένα εκατομμύριο άνεργοι. Χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί αγρότες καταστρέφονται και σπρώχνονται στην ανεργία. Κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, χιλιάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι. Πρωτοφανής φοροεπιδρομή και έκτακτες εισφορές σε εργαζόμενους, ανέργους, μικροαγρότες και αυτοαπασχολούμενους και νέες φοροαπαλλαγές για τις μεγάλες επιχειρήσεις. Τσάκισμα Βαρέων - Ανθυγιεινών, συρρίκνωση συντάξεων και κατάργηση επικουρικών συντάξεων. Συρρίκνωση δημόσιας Υγείας - Πρόνοιας και Παιδείας και παράδοσή τους σε επιχειρηματικά συμφέροντα. Ιδιωτικοποίηση ότι απέμεινε από τη δημόσια περιουσία (λιμάνια, νερό, ενέργεια, μεταφορές, κλπ). Νέα μέτρα καταστολής των εργατικών και λαϊκών αγώνων. Έκρηξη της ανεργίας, γενίκευση της φτώχιας, κατάργηση κάθε δικαιώματος.