Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Γ.Λιάνης: Οι λόγοι που δεν παραιτήθηκε νωρίτερα!


Για τον λόγο που δεν παραιτήθηκε νωρίτερα μίλησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης.
 
«To είχα σκεφτεί και νωρίτερα», εξομολογείται και συνεχίζει: «Αλλά οι λόγοι που θα τους χαρακτήριζα υπαρξιακούς, λόγοι που έχουν σχέση με τη Φλώρινα και λόγοι που αφορούν την επιβίωση, μου υπαγόρευσαν τότε ότι έπρεπε να συνεχίσω. Ήταν λάθος μου. Το παραδέχομαι».
Πηγή: gossip-tv.gr

6 σχόλια:

  1. AKOMA ME TO SAPIO TRENO ASXOLISTE?????
    DEN POYLAEI PIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πηγή Gossip-tv...κουτσομπολίστικη ΤV δηλαδή. Άντε και στο δελτίο του σταρ να σου παίρνει συνέντευξη ο τσιλιπουνιδακης Γιώργαρε για το πως γλεντάει η...νεολαία. Και για να κάνουμε και λίγη πλάκα...ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΟΥ;;;;;;; ...; Λόγοι επιβίωσης της ζαριάς; Λόγοι επιβίωσης του "συστήματος" (που τόσο δραματικά το αποκύρξες και γέλασε και ο κάθε πικραμένος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:45 π.μ.

    ΡΕ ΛΙΑΝΗ. ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ, ΠΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ, ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΕΛΕΟΣ. ΑΛΛΗ ΣΚΑΣΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ. ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λιάνης το ξέρει καλά το παιχνίδι. Ακόμα και αν αποσυρθεί, θα έχει τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Εκτός αν σταματήσουμε όλοι να απαντάμε στα δημοσιεύματά του. Η απόλυτη απαξίωση είναι ο πιο σίγουρος τρόπος οριστικής απομάκρυνσης του Λιάνη απο τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o Λιανης οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Βουλευτής για τα πανηγύρια.Και οι της ΝΔ για να τους κλαις απο πίσω του σαν τις αρκούδες που τους βαρανε το ντεφι και χορευουν για να πάρουν λίγη λάμψη απο την Βασίλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΛΑΜΨΗ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή