Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΝΔ: Εκφράζουν οι απόψεις του κ.Σέλτσα την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εδώ και τρεις μέρες ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Σέλτσας, με συνεχείς δηλώσεις του -άλλοτε στα σλαβικά, αυτά που ο ίδιος ονομάζει “μακεδονικά” κι άλλοτε στα ελληνικά- δηλώνει τον ενθουσιασμό του για την εθνικώς επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνησή του. 
Η στάση του κ. Σέλτσα δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι ο ίδιος στο παρελθόν φέρεται να έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της χώρας μας (!) ως οπαδός της θεωρίας ότι στην Ελλάδα υπάρχει “μακεδονική μειονότητα”, ζητώντας να της αναγνωριστεί η “μακεδονική γλώσσα” και ο “μακεδονικός πολιτισμός” της.  
Ρωτούμε ευθέως τους κ. Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο: εκφράζουν οι απόψεις του κ. Σέλτσα την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;». 

4 σχόλια:

  1. Ο Κυριάκος είναι στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ή ο Σαμαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ δοκιμάστηκαν και ρεζιλεύτηκαν. Η λαϊκιστική στάση του ουραγού των ορδών της Χ.Α. και των μπουλουκιών των ΑΝΕΛ, της ΛΑΕ, της Κωνσταντοπούλου, του Καζάκη του Λεβέντη κλπ, δεν τους τιμά καθόλου. Η δειλία τους να πουν στους πολίτες την ιστορική αλήθεια, να ομολογήσουν τις ελληνικές ευθύνες και να υπερασπιστούν το πολιτικά ηθικό και το πραγματικά εθνικά συμφέρον, είναι απελπιστική. Μόνο το Ποτάμι συμπεριφέρθηκε σαν ορθολογιστικό πατριωτικό και δημοκρατικό κόμμα, με ενδιαφέρον για την πολιτική ηθική και με διάθεση ευθύνης και αλληλεγγύης προς τις συμμαχίες της χώρας μας και αυτό οφείλει κάθε έντιμος πολίτης να το αναγνωρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 635 και μετά ξύπνησες απ το "απατριωτικό σου" όνειρο της "ελπίδας και της...ανάσας" . Σε βλέπω 635 μετά τις εκλογές τότε μόλις το ΣΥΡΙΖΑ γίνει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ που θα επιστρέψει στα σίγουρα σε μονοψήφιο νούμερο ποσοστών κάποιων ψώνιων σάν τον βουλευτής σας στην Φλώρινα….. να μετακομίζεις πανικόβλητος ή πανικοβλητη από την πανολεθρία που θα υποστείτε ,...γλείφοντας και έρποντας να παρακαλάτε όλους αυτούς που κατονομάζεις ώς εχθρούς σου. ….ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ αυτό με το μπαρδόν….. είναι ένα κόμμα όπως λέμε ...ο φερετζές των πστδων ...

      Διαγραφή
  3. πρόσφατο δημοσίευμα της FAZ, επικαλούμενο συζητήσεις του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη με πολιτικούς παράγοντες στο Βερολίνο, υποστήριζε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. χρησιμοποιεί διπλή γλώσσα στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό: αφενός επενδύει στο εθνικιστικό ακροατήριο, διαμηνύοντας ότι ο ίδιος θα επιχειρήσει να ανατρέψει τη συμφωνία, αφετέρου δεσμεύεται προς τους Ευρωπαίους ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ακύρωνε τη συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή