Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Βραδιά ποίησης στο Αμύνταιο

Για μια ακόμη χρονιά διοργανώσαμε ως Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου τη βραδιά ποίησης στο Αμύνταιο. Σε μια βραδιά θεσμό πλέον για το Αμύνταιο, το βράδυ της 21ης Μαρτίου στο φιλόξενο χώρο του Κτήματος Δημόπουλου, εκατοντάδες κόσμου μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας γεμίσατε με χαρά και
υπερηφάνεια. Πάνω από όλα όμως μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, έτσι ώστε το Αμύνταιο να διαθέτει ένα φορέα – φάρο πολιτισμού, που να αναδεικνύει κάθε μορφή τέχνης, προσφέροντας στους καλλιτέχνες της περιοχής δυνατότητες έκφρασης και ανάδειξης του έργου τους και στο φιλότεχνο κοινό ευκαιρίες για επαφή με τις καλές τέχνες που τόσο λείπουν από την περιοχή μας.
Με την ευκαιρία αυτή νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στην άρτια αυτή διοργάνωση και συγκεκριμένα, την Π.Ε. Φλώρινας, το Δήμο Αμυνταίου, τη Δ.Η.Κ.Ε.Α., το Κτήμα Δημόπουλος, το παράρτημα Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας, το Σύλλογο Γυναικών Λεβαίας «Η Αλκυόνη», τη θεατρική ομάδα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, τους εθελοντές μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους συνολικά και κάθε έναν ξεχωριστά.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας ακολουθείτε και μας τιμάτε με την παρουσία σας κάθε χρόνο. Σας ευχαριστούμε και σας προσκαλούμε με χαρά να γνωρίσετε το νέο μας χώρο.
Με τιμή
Το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου