Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Ψήφισμα της απεργιακής συγκέντρωσης της 12ης Νοεμβρίου 2015

Oι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι που συγκεντρωθήκαμε σήμερα  Πέμπτη 12 Νοεμβρίου  2015, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, εκφράσαμε για ακόμη μία φορά την οργή και αγανάκτηση μας για τη συνέχιση της ίδιας καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής των μνημονίων
και αφού ακούσαμε τους ομιλητές εγκρίναμε το παρακάτω ψήφισμα:

2 θέσεις στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας

Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού Τ.Ε. Συντηρητών Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (Κατεύθυνση Α) και

Στην κυκλοφορία και πάλι το τμήμα Βεύη-Φλώρινα της Ν.Ε.Ο. 3 μετά τις εργασίες αποκατάστασης

Ξαναδόθηκε στην κυκλοφορία την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, το οδικό τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού (Ν.Ε.Ο.3) Βεύη – Φλώρινα, έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασής της. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί από το Φεβρουάριο για

Σε πλήρη εγκατάλειψη η Τοπική Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα

Εάν κάποιος θελήσει να επισκεφτεί τον παραλίμνιο χώρο του Αγ. Παντελεήμονα σίγουρα θα απογοητευτεί… Απελπιστική είναι η εικόνα που θα αντικρύσει… 
Χόρτα που δεν έχουν κοπεί… Δέντρα που δεν έχουν κλαδευτεί.. Γκαζόν που ξεράθηκε… Ομπρέλες σπασμένες και

Δύο διαλέξεις του Μάνου Δανέζη στη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας

Την Παρασκευή, 13 και το Σάββατο,14 Νοεμβρίου θα είναι μαζί μας, προσκεκλημένος του  Τ.Ε.Ε.Τ Φλώρινας, ο  Μάνος Δανέζης, Επίκουρος Καθηγητής  Αστροφυσικής, στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Την Παρασκευή, 13 - 11 - 2015, ώρα 12:00, θα δώσει διάλεξη με θέμα : ''Dali και σύγχρονη Φυσική''   στο μεγάλο

Διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα το σακχαρώδη διαβήτη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας για το Διαβήτη διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το «σακχαρώδη διαβήτη», στην οποία θα διεξαχθούν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και πίεσης από το προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Η εκδήλωση θα

Απόφαση Συλλόγου Λογιστών Ελευθέρων επαγγελματιών Π.Ε. Φλώρινας για συμμετοχή στη Γενική Απεργία της 12-11-2015



Το Δ.Σ. του συλλόγου λογιστών Π.Ε. Φλώρινας, έλαβε ομόφωνη απόφαση συμμετοχής των μελών του συλλόγου  μας στις κινητοποιήσεις και  στην Γενική Απεργία της 12ης  Νοεμβρίου 2015.
Η απόφαση θα κοινοποιηθεί στα μέσα

Καμιά αναμονή. Αγωνιστική λαϊκή παρέμβαση τώρα!

Τη στιγμή που η κυβέρνηση υλοποιεί το ένα αντιλαϊκό μέτρο πίσω απ' τ' άλλο, για να θολώσει τα νερά, ξαναπαίζει το έργο των «σκληρών διαπραγματεύσεων» και των «κόκκινων γραμμών».
Τρεις βασικές κατηγορίες ζητημάτων οριοθετούν το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης που κάνει αυτήν την περίοδο η κυβέρνηση:

Σεμινάριο Μανιταρογνωσίας στην Πρέσπα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο μανιταρογνωσίας στην Πρέσπα που οργανώθηκε από το Δήμο Πρεσπών, το Σύλλογο Μανιταρόφιλων Δυτικής Μακεδονίας και το Σύλλογο Μανιταρόφιλων Ελλάδας.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν μανιταρόφιλοι από όλη τη Δυτική

Δραστηριότητα Οκτωβρίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας, κατά το μήνα Οκτώβριο του έτους 2015, είναι η εξής:

Ψήφισμα του περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίαση του, της 9ης Νοεμβρίου 2015, Αποφάσισε κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: