Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Πρόταση για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας


10 χρόνια από την ίδρυση…
Το τέλος της φετινής ακαδημαϊκής περιόδου αποτελεί και το κλείσιμο μίας ακόμη χρονιάς ανεκπλήρωτων υποσχέσεων και στόχων που δεν ευοδώθηκαν για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Δέκα χρόνια  συμπληρώνονται από την ίδρυσή του, εννέα από τον ορισμό της πρώτης Διοικούσας Επιτροπής του και πολλά σοβαρά ζητήματα συνεχίζουν να μη βρίσκουν διέξοδο.
Τόσος καιρός έχει περάσει και το 

Τ.Κουίκ κατά Γ.Δακή: “Ο γαλάζιος περιφερειάρχης ήταν και είναι ο "λαγός" στη διαδικασία εκποίησης της ΔΕΗ”


“Ανθύπατος της Μέρκελ ο Φούχτερ”
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την επίσκεψη του Χανς Γιοακίμ Φούχτερ στην χώρα εξαπέλυσε ο Τέρενς Κουίκ.
“Επί μία εβδομάδα παρακολουθούσαμε την επιθεώρηση που έκανε σε όλα 

Αποτελέσματα της οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Ιουνίου του 2012, στην εδαφική αρμοδιότητα των 

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας


Συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης 10 Ιουλίου 2012, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας, με αντικείμενο το σχεδιασμό και τις δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων.

Κάλεσμα αγώνα μπροστά στην τραγική κατάσταση που διαμορφώνεται στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.


Συνάδελφε - συναδέλφισσα.
Τη στιγμή που, εσύ και η οικογένειά σου, έρχεστε αντιμέτωποι:**Με τα ληστρικά εκκαθαριστικά της Εφορίας.– **Με την ανεργία και τις τεράστιες καθυστερήσεις στις πληρωμές. – **Με την τραγική κατάσταση στην Υγεία και τα φάρμακα.
Αντιμετωπίζεις ταυτόχρονα και θα αντιμετωπίσεις ακόμα πιο έντονα από τη νέα χρονιά, την τραγική 

Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων


Ολοκληρώθηκε μια ακόμα συμμετοχή του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας σε Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων. Αυτή τη φορά οικοδέσποινα πόλη ήταν η Νάπολη της Ιταλίας, η οποία φιλοξένησε από τις 10 έως τις 17 Ιουνίου συνολικά 30 νέους και νέες από διάφορες χώρες της Ευρώπης.  Στα πλαίσια της Δράσης με τίτλο «Beyond the Youth» νέοι άνθρωποι