Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τα τσίπουρα ανέβαζαν το κόστος??

ΥΠΕΚΑ: Διαπραγμάτ​ευση για πώληση 4 μονάδων ΔΕΗ


Μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση του ΥΠΕΚΑ με την Κομισιόν για το άνοιγμα της αγοράς λιγνίτη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή.

«Δεν "τυλίχθηκε" στη σιωπή του»…

Περιφερειακές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης


Από σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ξεκινούν στην πόλη της Φλώρινας οι Περιφερειακές εκδηλώσεις του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Οι ταινίες θα προβάλλονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Επιστολή διαμαρτυρίας του "Σπάρτακου" στον Π.Γερουλάνο για το Ορυχείο Αμυνταίου


Την παρακάτω επιστολή απέστειλε το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας «Σπάρτακος» προς τον Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού Π.Γερουλάνο, σχετικά με την παύση των εργασιών στο Ορυχείο Αμυνταίου, λόγω μη αποδέσμευσης εκτάσεων από το ΥΠΠΟΤ:

Προβολή ταινίας από τους Φοιτητές της Καλών Τεχνών


Ο "Κινηματογραφικός Ξενώνας" των φοιτητών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών φιλοξενείται στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Φλώρινας στο 2ο όροφο, κάθε Τετάρτη στις 9.30 μ.μ.  Σήμερα, 16 Νοεμβρίου, προβάλλεται η ταινία " Το σύνδρομο Baader-Meinhof ".
Υπόθεση:

Φλωρινιώτες αθλητές στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο


Στις 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 29ος Κλασσικός Μαραθώνιος της Αθήνας κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες με βροχή και πολύ κρύο. 

Νέα τμήματα στο Ωδείο Φλώρινας


Το Ωδείο Φλώρινας, στην προσπάθειά του να παρέχει όσο το δυνατόν πιο πλήρεις μουσικές σπουδές, άνοιξε 

Τμήμα φωτογραφίας από τον Ε.Σ."Αμύντας"


Το Δ.Σ. του Ε.Σ. «Αμύντας» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι αναβιώνει το τμήμα φωτογραφίας.  Την Πέμπτη, 17 Νοέμβριου στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αμυνταίου η πρώτη συνάντηση του τμήματος φωτογραφίας.

Εφ. "ΗΧΩ" - Πρωτοσέλιδο

Ενιαία βάση καταγραφής του πολιτιστικού υλικού προωθεί η Περιφέρεια


Τη δημιουργία μιας ενιαίας «βάσης» στην οποία θα καταγραφεί όλο το πολιτιστικό «υλικό» της περιοχής που υπήρχε εδώ και χρόνια καταχωνιασμένο και αναξιοποίητο και είχε υποστεί καταστροφές προωθεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που χαρακτηρίζει μεγάλη την ανταπόκριση των πολιτιστικών φορέων στην προσπάθειά της να τους προσεγγίσει.