Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

6 ενδιαφερόμενοι για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου των

Σήμερα η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους λιγνίτες της ΔΕΗ - Στοίχημα η παρουσία ξένων ομίλων στο διαγωνισμό

Τον πήχη ψηλά σηκώνουν οι σύμβουλοι της ΔΕΗ, εκπέμποντας αισιοδοξία ότι σήμερα, με την εκπνοή της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, εκτός από τους

Λ. Αυγενάκης από Φλώρινα: Δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία εάν έρθει στη Βουλή

Τη ρητή δέσμευση τής ΝΔ ότι «δεν πρόκειται να ψηφίσει την συμφωνία όταν έρθει στην Βουλή των Ελλήνων» επανέλαβε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης που ως επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ επισκέφθηκε χθες την Φλώρινα. 

Τον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Αμμοχώρι εγκαινίασε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης (φωτο - video)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκαν την Κυριακή 17 Ιουνίου τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αμμοχωρίου Φλώρινας.

Αγίων, Φεβρωνίας και Δαβίδ, δεόμεθα...

Στις 25 και 26 Ιουνίου γιορτάζουμε δύο αγίους της Εκκλησίας μας.
Της μάρτυρος Φεβρωνίας και του οσίου Δαβίδ.

Χορογραφήματα... από το χθες... στο σήμερα

Ο Σύλλογος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ» ιδρύθηκε το 1994, με σκοπό τη διάσωση, τη διδασκαλία, τη διάδοση και την παρουσίαση των ελληνικών παραδοσιακών χορών και δρώμενων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ» έχουν συμμετάσχει σε μια σειρά από αξιόλογα και σημαντικά φεστιβάλ παραδοσιακού χορού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο να μοιραστούν με λαούς από διαφορετικές κουλτούρες την πολιτισμική κληρονομιά της Ελλάδας όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τη μουσική και το χορό.

"20 χρόνια κρατάμε την πρόληψη ψηλά"

Ο GANON BAKER στην ΦΛΩΡΙΝΑ!!!

Η Ακαδημία μπάσκετ Shooters έχει την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Αμερικανό skill personal trainer GANON BAKER.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου για τη Μακεδονία

Ο Δήμος Αμυνταίου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15-06-2018, εκφράζει την κάθετη αντίθεση και αγανάκτηση με την Συμφωνία που, υπό τον μανδύα ενός «γεωγραφικού προσδιορισμού», αποδέχεται και παγιώνει την εθνωνυμία «Μακεδονία» για το κράτος των Σκοπίων.

Επιστολή διευκρίνησης των συλλόγων εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Φλώρινας

Η ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύτηκε από τα μέλη των δ.σ. των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και Αμυνταίου αναφορικά με το θέμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είχε σκοπό, αφενός να εκφράσει την αγωνία μας για το μέλλον του Πανεπιστημίου και της Παιδαγωγικής Σχολής, η οποία λειτουργεί και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της